Home Cinema

Η Gal Gadot ανακοινώνει και επίσημα το τέλος των γυρισμάτων του Wonder Woman 1984


Η Gal Gadot που υποδύεται το ρόλο της Wonder Woman στην ταινία Wonder Woman 1984, ανακοίνωσε πως τα γυρίσματα έχουν τελειώσει για την νέα της ταινία γι’ αυτό και ανέβασε ένα post στο Instagram το οποίο συνοδεύεται από μερικές φωτογραφίες από το πλατό.
Η Wonder Woman 1984 είναι μια αμερικανική ταινία υπερηρώων που βασίζεται στο χαρακτήρα των DC Comics Wonder Woman, η ταινία διανέμεται από την Warner Bros. Pictures. Πρόκειται να είναι η συνέχεια της Wonder Woman του 2017 και η ένατη της σειράς στο DC Extended Universe. Την σκηνοθεσία ανέλαβε η Patty Jenkins και γράφτηκε από τους Johns και Jenkins. Οι ηθοποιοί είναι η Gal Gadot, Chris Pine, Kristen Wiig, Pedro Pascal, Connie Nielsen και Robin Wright.
Η συζήτηση για την συνέχεια της ταινίας ξεκίνησε λίγο μετά την κυκλοφορία της πρώτης ταινίας τον Ιούνιο του 2017 και η απόφαση να προχωρήσει επιβεβαιώθηκε τον επόμενο μήνα. Η κύρια φωτογραφία άρχισε στις 13 Ιουνίου 2018. Το Wonder Woman 1984 προγραμματίζεται να κυκλοφορήσει στις Ηνωμένες Πολιτείες από την Warner Bros. Pictures στις RealD 3D, Dolby Cinema και IMAX 3D στις 5 Ιουνίου 2020.

Πηγή

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αλέξανδρος Παππάς

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.