LG Furniture Concept Appliances στην έκθεση CES 2021

Το Furniture Concept Appliances της LG Electronics κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στη CES 2021 με μια διαδραστική εμπειρία που δίνει την ευκαιρία στους επισκέπτες να σχεδιάσουν έναν εικονικό χώρο διαβίωσης με συσκευές που μπορούν να προσαρμοστούν στις προτιμήσεις τους. Τα νέα προϊόντα της εταιρείας αποτελούν ένα συνδυασμό υπερσύγχρονων οικιακών συσκευών και υψηλού σχεδιασμού επίπλων. Στη συλλογή περιλαμβάνονται ο ψυγειοκαταψύκτης In-staView Door-in-Door, ο φούρνος μικροκυμάτων, το πλυντήριο πιάτων, ο καθαριστής νερού, το πλυντήριο ρούχων WashTower αλλά και το Styler.

Επισκεφθείτε το εικονικό περίπτερο της LG στη CES 2021 από τις 11 Ιανουαρίου για να ζήσετε την εμπειρία των LG Furniture Concept Appliances σε έναν εικονικό χώρο.

Η δυνατότητα αυτών των προϊόντων να ενσωματώνονται εύκολα σε οποιοδήποτε περιβάλλον οφείλεται στο εύρος των πολυτελών υλικών και των σύγχρονων χρωμάτων που μπορούν να συνδυαστούν άρτια μεταξύ τους. Η σειρά Furniture Concept Appliances της LG προσφέρει πολλαπλούς συνδυασμούς υλικών και χρωμάτων για να επιλέξει κανείς, επιτρέποντας στους επισκέπτες να προσαρμόσουν κάθε προϊόν σύμφωνα με τις προσωπικές τους προτιμήσεις και τη διακόσμηση οποιουδήποτε δωματίου στο σπίτι τους.

, LG Furniture Concept Appliances στην έκθεση CES 2021

Στην κορυφαία εμφάνιση της σειράς Furniture Concept Appliances συμβάλλουν και τα μοναδικά φινιρίσματα από διάφορα υλικά, όπως ανοξείδωτο ατσάλι, γυαλί, μέταλλο και FENIX, ένα καινοτόμο υλικό με προηγμένη τεχνολογία επίστρωσης που σχεδιάστηκε από την Ιταλική Arpa Industriale. Αδιαφανές, ανθεκτικό στα δακτυλικά αποτυπώματα και ευχάριστο στην αφή, το FENIX προσφέρει εξαιρετική αντοχή, διαθέτοντας διαχρονική αλλά διακριτικά μοντέρνα εμφάνιση.

Μέσα από την πρωτοποριακή εμπειρία που προσφέρει το εικονικό showroom της CES 2021, η LG δίνει την ευκαιρία στους χρήστες να ανακαλύψουν διαδικτυακά την αξεπέραστη ευελιξία της νέας σειράς προϊόντων. Οι επισκέπτες θα μπορούν να σχεδιάσουν το εσωτερικό περιβάλλον των ονείρων τους και να το γεμίσουν με προϊόντα της σειράς LG Furniture Concept Appliances, με χρώματα και φινιρίσματα της επιλογής τους.

Δελτίο Τύπου

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.

Home Cinema LG

webOS Re:New

Το πρόγραμμα webOS Re:New είναι συμβατό σε παλαιότερα μοντέλα έξυπνων τηλεοράσεων της LG και δίνει σε περισσότερους χρήστες πρόσβαση στην αναβαθμισμένη εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας που προσφέρει η πλατφόρμα.

Cars LG

Η LG αναπτύσσει τεχνολογία αυτόνομης οδήγησης

Οι καινοτόμες δυνατότητες Infotainment εντός του οχήματος της LG συνδυάζονται με τις τεχνολογίες αιχμής ADAS και AD της Magna στην τελευταία συνεργασία των εταιρειών.