LG OLED TV 2019 με επεξεργαστή α9 Gen 2 και Deep Learning

LG OLED TV 2019, LG OLED TV 2019 με επεξεργαστή α9 Gen 2 και Deep Learning

LG OLED TV 2019, LG OLED TV 2019 με επεξεργαστή α9 Gen 2 και Deep Learning

Το 2019 οι τηλεοράσεις OLED και NanoCell LCD της LG, θα προσφέρουν αναβαθμισμένη ποιότητα AI εικόνας και ήχου, χάρη στον προηγμένο δεύτερης γενιάς έξυπνο επεξεργαστή α (Alpha) 9 Gen 2 και την τεχνολογία deep learning της εταιρείας. Οι νέες τηλεοράσεις της LG θα λάβουν δυνατότητα αναβάθμισης στα μέσα της χρονιάς, για να υποστηρίζουν το Apple AirPlay 2 και το Apple HomeKit για εύκολο video streaming και περιεχόμενο ήχου, καθώς και συνδεσιμότητα με τα έξυπνα προϊόντα της Apple για το σπίτι.

Το 2019, οι κάτοχοι τηλεοράσεων LG μπορούν επίσης να αναμένουν τη λήψη ενημέρωσης λογισμικού, που θα προσθέσει την υπηρεσία Amazon Alexa συμπληρώνοντας το Google Assistant1. Αυτό καθιστά την LG τη μοναδική εταιρεία που παρέχει υποστήριξη και στις δύο κορυφαίες υπηρεσίες AI, χωρίς την ανάγκη πρόσθετου εξοπλισμού.

LG OLED TV 2019, LG OLED TV 2019 με επεξεργαστή α9 Gen 2 και Deep Learning

Ο επεξεργαστής α9 Gen 2 που διαθέτουν τα μοντέλα από τις σειρές W, E και C των OLED τηλεοράσεων της LG βελτιώνει την ποιότητα εικόνας και ήχου με την τεχνολογία deep learning και δίνει τη δυνατότητα πρόσβασης σε μια εκτενή βάση δεδομένων με οπτικές πληροφορίες. Αυτό επιτρέπει στον επεξεργαστή να βελτιστοποιεί τις εικόνες, αναγνωρίζοντας την πηγή περιεχομένου και εφαρμόζοντας τον καλύτερο αλγόριθμο για να εμφανίσει μια εντυπωσιακά πραγματική εικόνα. Ο επεξεργαστής αναλύει επίσης τις συνθήκες περιβάλλοντος στον χώρο που βρίσκεται η τηλεόραση, για να επιτύχει το βέλτιστο επίπεδο φωτεινότητας της οθόνης.

Samsung QLED 8K και 4K 2019: Με τεχνολογία Direct Full Array και AI

Οι OLED τηλεοράσεις 2019 οικιακής ψυχαγωγίας της LG, ξεχωρίζουν για την ηγετική τους θέση στην αγορά καθώς και για την ποικιλία τους σε μέγεθος οθόνης συμπεριλαμβάνοντας τα παρακάτω μοντέλα: W9 (μοντέλο 77/65W9), E9 (μοντέλο 65/55E9), C9 (μοντέλο 77/65/55C9) και B9 (μοντέλο/55Β9). Η πρώτη 8K OLED τηλεόραση στον κόσμο (μοντέλο 88Z9) επεκτείνει το premium portfolio της, ενώ η πιο προηγμένη τεχνολογία, NanoCell, θα προσφέρει εξαιρετική ποιότητα εικόνας, ζωντανά και ακριβή χρώματα και ευρύτερες γωνίες θέασης, όλα αυτά συνδυάζοντας το εξαιρετικά λεπτό πλαίσιο και περισσότερες επιλογές μεγάλων ιντσών από ποτέ. Συμπεριλαμβάνοντας τις θύρες HDMI 2.1 για την προβολή 4k περιεχομένου, όλες οι τηλεοράσεις OLED και NanoCell για το 2019 θα υποστηρίζουν υψηλό ρυθμό καρέ (4K HFR), με ταχύτητα 120 καρέ ανά δευτερόλεπτο και θα είναι συμβατές με την αυτόματη λειτουργία χαμηλής καθυστέρησης μεταφοράς (ALLM), με μεταβλητό ρυθμό ανανέωσης (VRR) και με το ενισχυμένο κανάλι επιστροφής ήχου (eARC).

LG OLED TV 2019, LG OLED TV 2019 με επεξεργαστή α9 Gen 2 και Deep Learning

Επιπλέον, οι τηλεοράσεις της LG για το 2019 προσαρμόζουν έξυπνα το περιεχόμενο που είναι συμβατό με την τεχνολογία Dolby Vision, η οποία εξασφαλίζει μια εξαιρετική HDR εμπειρία, ακόμη και σε έντονες συνθήκες φωτισμού. Ο επεξεργαστής α9 Gen 2 επίσης βελτιώνει τον ήχο ανάλογα με τον τύπο του περιεχομένου, καθιστώντας ευκολότερη την κατανόηση των διαλόγων στις ταινίες ενώ παρέχει καθαρά φωνητικά στα τραγούδια. Επίσης, η λειτουργία AI μπορεί να ρυθμίσει τον ήχο σε ιδανικά επίπεδα, ώστε να εναρμονίζεται με το περιβάλλον του χώρου, ωστόσο οι χρήστες μπορούν να κάνουν χειροκίνητες προσαρμογές, εάν το επιθυμούν. Οι τηλεοράσεις ναυαρχίδες της LG υποστηρίζουν την τεχνολογία Dolby Vision για μια εξαιρετική εμπειρία HDR και τη Dolby Atmos για εξαιρετικά ρεαλιστικό ήχο.
Η σειρά NanoCell της LG για το 2019 περιλαμβάνει δεκατέσσερα μοντέλα με δυνατότητα AI, διαθέσιμα σε μεγέθη που κυμαίνονται από 49 έως 86 ίντσες2. Άλλα μοντέλα τηλεοράσεων της LG για το τρέχον έτος περιλαμβάνουν την 8K OLED τηλεόραση (μοντέλο 88Z9) και τη μοναδική τυλισσόμενη LG SIGNATURE OLED TV R (μοντέλο 65R9) που εντυπωσίασε το κοινό στην έκθεση CES στην αρχή της χρονιάς. Συγκεκριμένες ημερομηνίες διαθεσιμότητας και τιμές θα ανακοινώνονται τοπικά.

Δελτίο Τύπου

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.

Home Cinema LG

webOS Re:New

Το πρόγραμμα webOS Re:New είναι συμβατό σε παλαιότερα μοντέλα έξυπνων τηλεοράσεων της LG και δίνει σε περισσότερους χρήστες πρόσβαση στην αναβαθμισμένη εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας που προσφέρει η πλατφόρμα.

Cars LG

Η LG αναπτύσσει τεχνολογία αυτόνομης οδήγησης

Οι καινοτόμες δυνατότητες Infotainment εντός του οχήματος της LG συνδυάζονται με τις τεχνολογίες αιχμής ADAS και AD της Magna στην τελευταία συνεργασία των εταιρειών.