LG OLED TV: Απολαύστε κινηματογράφο στο σπίτι

, LG OLED TV: Απολαύστε κινηματογράφο στο σπίτι

Η LG προσφέρει κινηματογραφική εμπειρία θέασης, χάρη στις βραβευμένες OLED τηλεοράσεις, που δίνουν τη δυνατότητα στους καταναλωτές να νιώθουν ότι βρίσκονται στο σινεμά από την άνεση του καναπέ τους.

Blockbusters, αγαπημένα φεστιβάλ κινηματογράφου και κωμωδίες ζωντανεύουν χάρη στον κορυφαίο συνδυασμό της LG ΟLED και των τεχνολογιών Dolby Vision και Dolby Atmos που της έχουν χαρίσει πλήθος βραβεύσεων όπως το Engineering Emmy που έλαβε νωρίτερα μέσα στη χρονιά.

Επιπλέον, η LG OLED θεωρείται από πολλούς αναγνωρισμένους παραγωγούς, σκηνοθέτες και κινηματογραφιστές ότι προσφέρει την καλύτερη εμπειρία θέασης. Η τηλεόραση της LG βραβεύεται για την εξαιρετικά ακριβή αναπαραγωγή χρωμάτων και την αξεπέραστη αντίθεση που επιτυγχάνεται χάρη στα αυτοφωτιζόμενα pixel και τη μοναδική δομή χωρίς οπίσθιο φωτισμό.

Οι πλούσιες, ρεαλιστικές λεπτομέρειες και τα τέλεια μαύρα της LG OLED ζωντανεύουν ακόμη και τις πιο σκοτεινές σκηνές, βοηθώντας τον θεατή να βυθιστεί στον καθηλωτικό κόσμο του κινηματογράφου. Οι εξαιρετικές τηλεοράσεις της LG αποτελούν επίσης την πρώτη επιλογή επαγγελματιών δημιουργίας περιεχομένου, αφού αποδίδουν το όραμα του δημιουργού με απόλυτη ακρίβεια.

Επιπλέον, οι τηλεοράσεις LG OLED είναι εξοπλισμένες με Dolby Vision IQ και Dolby Atmos. Το Dolby Vision IQ ζωντανεύει την ψυχαγωγία με εξαιρετική ποιότητα εικόνας – απίστευτη φωτεινότητα, αντίθεση, χρώμα και λεπτομέρεια – ενώ το Dolby Atmos προσφέρει πλούσια ποιότητα ήχου που περιβάλλει τους ακροατές σε ένα κύμα ήχων.

Ακόμη, οι LG τηλεοράσεις διαθέτουν τη λειτουργία FILMMAKER MODE, η σημασία της οποίας έχει τονιστεί πολλές φορές από τα μεγάλα ονόματα του Hollywood. Η LG υπήρξε σταθερός υποστηρικτής της Έβδομης Τέχνης με την πάροδο του χρόνου, σε όλο τον κόσμο, με πολυάριθμες πρωτοβουλίες αφιερωμένες στην ενίσχυση της δημιουργικής βιομηχανίας.

Δελτίο Τύπου

Ο Νίκος Ζώης είναι φανατικός gamer με πολυεπίπεδη εμπειρία τόσο στα παλιά arcade όσο και στα σημερινά multi-player online games. Έχει πτυχίο λογιστή και είναι πατέρας ενός παιδιού το οποίο έχει βάλει σκοπό να κάνει gadgetάκια όπως ακριβώς είναι και αυτός!

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Plus: Φήμες ότι θα έρθει με μικρότερη οθόνη από το iPhone 15 Plus

Αν και η σειρά iPhone 16 απέχει ακόμη μήνες από την κυκλοφορία, εμφανίζονται φήμες σχετικά με τη σειρά iPhone 17 που απέχει δυο γενιές.

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το σε νέα, υψηλότερης ποιότητας renders

Aπό ότι φαίνεται, κάθε μέρα θα έχουμε και ένα leak για το Google Pixel 8a μέχρι την αναμενόμενη επίσημη αποκάλυψη στις 14 Μαΐου.

Software Apple featured iOS

iOS 17.5 Beta: Όλα τα νέα χαρακτηριστικά

Η Apple έχει κάνει διαθέσιμο στους προγραμματιστές το iOS 17.5, την πέμπτη σημαντική ενημέρωση του λειτουργικού συστήματος iOS 17.