Nova HD, Τηλεοπτική απόλαυση υψηλής ευκρίνειας

Το μπουκέτο Nova HD, καλύπτει τις τηλεοπτικές ανάγκες όλης της οικογένειας, με νέες παραγωγές ταινιών, σύγχρονες σειρές και αθλητικά γεγονότα υψηλού ενδιαφέροντος και αρχικά θα περιλαμβάνει 3 κανάλια, τα novacinema HD, novasports HD και Eurosport HD.

, Nova HD, Τηλεοπτική απόλαυση υψηλής ευκρίνειας

Το κανάλι novacinema HD, θα προβάλει από τον Σεπτέμβριο του 2010 τις μεγάλες κινηματογραφικές επιτυχίες από όλα τα στούντιο του Χόλυγουντ (Disney, Warner Bros, Columbia, Universal, Paramount, FOX, MGM), όλους τους μεγάλους προμηθευτές προγράμματος του εξωτερικού (HBO, Lionsgate) και όλους τους διανομείς στην Ελλάδα (Odeon, Village, AudioVisual, Spentzos, Hollywood Entertainment).

Το κανάλι novasports HD θα προβάλει σε παραγωγή Nova, τουλάχιστον έναν αγώνα της Superleague σε κάθε αγωνιστική. Επίσης θα περιλαμβάνει επιλεγμένους αγώνες των Ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων ποδοσφαίρου και των Ευρωπαϊκών διοργανώσεων Champions League και Europa League, επιλεγμένους αγώνες NBA, Μπάσκετ, Βόλεϊ, Πόλο, Παγκοσμίου Πρωταθλήματος GT1 και άλλα αθλήματα.

Το μπουκέτο υψηλής ευκρίνειας της Nova ολοκληρώνεται με το Eurosport HD, τo μεγαλύτερο ευρωπαϊκό ΗD αθλητικό κανάλι, που μεταδίδει πάνω από 100 διαφορετικά σπορ. Ενδεικτικά αναφέρουμε: Australian Open, French Open, US Open, Tour de France, Sony Ericsson WTA Tour, ATP Tour, Athletics European Championships, FIA WTCC, FIA Formula2 Championship, Superbike World Championship, Supersport World Championship, Snooker, Golf.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
REDODIN7

Ωραία όλα αυτά αλλά πιστεύω πως η συνδρομή που ζητάει η νοβα είναι παράλογη !!!!!!

Spiros

Τα κανάλια τα HD είναι μέσα στην τιμή των 61 ευρώ τον Μήνα;

pablo

ναι αλλα δεν αξιζει..

kost@s

Χθες βαλαμε nova παιρνωντας το novabox HD και ειναι πολυ καλο ! Το κακο του ειναι οτι δειχνει σε hd μονο ορισμενα site.

Alien

Παιδια γεια χαρα! Θελω να ρωτησω κατι για νοβα αλλα δεν βρισκω το καταλληλο θεμα, γι αυτο ρωταω εδω! Ειμαι ηδη συνδρομητης και θελω να συνδεσω ακομη μια τηλεοραση στο σπιτι. Γινεται? Και αν ναι φανταζομαι οτι θα βλεπω ιδιο καναλι? Πως γινεται να μπορω να βλεπω διφορετικα καναλια! Ευχαριστω!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Home Cinema Nova

Nova: Νέα εμπειρία θέασης με την EON On Demand

Η EON On Demand προσφέρει σύγχρονο και φιλικό προς τον χρήστη user interface, που περιλαμβάνει προτεινόμενο περιεχόμενο, εξατομίκευση και επιλογή λήψης (download).

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Home Cinema LG

webOS Re:New

Το πρόγραμμα webOS Re:New είναι συμβατό σε παλαιότερα μοντέλα έξυπνων τηλεοράσεων της LG και δίνει σε περισσότερους χρήστες πρόσβαση στην αναβαθμισμένη εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας που προσφέρει η πλατφόρμα.

Home Cinema Samsung

Samsung 98″ Q80C: Η μεγαλύτερη τηλεόραση QLED

Η Samsung επεκτείνει το χαρτοφυλάκιο της κορυφαίας σειράς QLED με τη μεγαλύτερη τηλεόραση που έχει κατασκευάσει μέχρι στιγμής, την 98″ QLED Q80C.