NOVA ή OTE TV [community]

Είστε κάτοχος πακέτου δορυφορικής τηλεόρασης; Πείτε την εμπειρία σας για το πακέτο που χρησιμοποιείτε και πόσο ευχαριστημένοι είστε. NOVA ή OTE TV; Πόσο καιρό είστε συνδρομητές, πόσα χρήματα πληρώνετε, έχετε κάποιο οικονομικό πακέτο, κάποια special προσφοράς. Σας καλύπτουν τα διαθέσιμα κανάλια, πληρώνετε για τα extra κλειδωμένα κανάλια; Ποια άλλες επιπρόσθετες λειτουργίες χρησιμοποιείτε;

Πείτε τη γνώμη σας και βοηθήστε άλλους φίλους να λύσουν τις απορίες τους και να επιλέξουν.

Επεξεργάστηκε την 14 Δεκεμβρίου 2014 10:13

Σχόλια

  • nova3play+novasports+novacinema = 55€
    Είμαι ικανοποιημένος. Δώρο και το nova hd μαζι με τον αποκωδικοποιητή

  • Ote TV με replay TV απλά μια υπηρεσία που είναι φανταστική! Δεν χάνεις καμία πια εκπομπή η movie.

  • Εγω εχω Nova το full pack με ολα τα καναλια και ειμα ικανοποιημενος οτι θελω μπορω να το δω.

  • εχω και τα 2 για τα αθλητικα. Αλλα το ote ειναι και πιο ποιοτικο και εχει ποιο πολλα χρησιμα hd καναλια

  • δεν εχω OTE ή Nova αλλα και παλι απο του χρονου που ο OTE περνει το Champions League και Europa League πιστευω οσοι εχουν ΟΤΕ ειναι τυχεροι

  • Είμαι κάτοχος nova 3play με Full πακέτο καναλιών, μόνο το adult δεν έχω, με HD με on demand, και με τον pvr δέκτη. Όλα τα παραπάνω τα έχω εδώ και 3 μήνες με ένα πολύ τυχερό πακέτο θα έλεγα. Όλα δωρεάν με συνδρομή 49€ και χωρίς τέλη ενεργοποίησης για νέα γραμμή (δεν είχα γραμμή πιο πριν καθολου). Είμαι πολύ ικανοποιημενος, το μόνο που με χαλάει είναι ότι του χρόνου δεν θα έχει αγώνες CL και EL ! Πολύ κρίμα.

  • Έχω Double Play +OTE-TV. Επειδή έκανα αίτηση για να πάω Forthnet και Nova μου έκαναν καλύτερη προσφορά. Απεριόριστα Αστικά-Υπεραστικά-Διεθνή, 5 ώρες κινητά, έκπτωση στο πάγιο,δωρεάν αποκωδικοποιητής-πιάτο-εγκατάσταση, και το Full Pack του OTE-TV με 35€/ μήνα!
    Με τέτοια προσφορά δεν σκέφτομαι να πάω σε Nova. Ιδικά τώρα που πήρε και το Champions & Europa League... Κομπλέ!

  • Ote TV , το έβαλα μόνο και μόνο για το Moto Gp. Φυσικά έχει απίστευτα κανάλια και σε πολύ καλή τιμή.

  • Εχω και τα δυο αλλα ο Οτε ειναι πολυ πιο μπροστα απο την Νοβα
    Ο μηνας και για τα δυο μου βγαινει 57 ευρω αλλα δεν εχω σταθερο
    Για ιντερνετ εχω επιλεξει κοσμοτε στικακι 20 γκιγκα που ειναι και 4g

  • Καλημερα ειχα Nova αλλα απο τοτε που εβαλα ΟΤΕ μακραν η καλυτερη τηλεοπτικη πλατφορμα απο πολλες αποψεις...επομενως ψηφιζω δαγκωτο ΟΤΕ!!!!!

  • Καλημέρα. Έχω OteTV SportsPack με 24,8 το μήνα. Βλέπω στα 6 αθλητικά κανάλια HD (και ένα ακόμα 7ο για highlights) ότι παίζει σε Αγγλία, Ισπανία, Ιταλία, Γερμανία, τις ματσάρες της Footballeague (η SuperLeague είναι μάπα οπότε δε χάνω κάτι), NBA, F1, Tennis. Από του χρόνου θα βλέπουμε και ChampionsLeague, οπότε αν παραμείνει στα ίδια χρήματα θα είναι ότι καλύτερο!

  • Εχω μονο ote tv με 27,5€ το μηνα και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος. Εχει τα παντα απο ολα τα σπορ, δν νομιζω πλεον πως τιθεται συγκριση με NOVA που ειναι κ πιο ακριβη.

  • ΟΤΕ VDSL 30 2Play + OTE TV Full pack 50 Ευρώ (ειδική προσφορά). Περισσότερα κανάλια σε σχέση με Nova και με καλύτερη ποιότητα εικόνας και σε SD & HD κανάλια σε σχέση με τη Nova. Σπάνια κολήμματα αποδικωποιητή. Έχω δορυφορικό OTE TV

  • @ Θάνος

    Τι πως; μπαίνεις youtube και το λέει. Φτωχομπινεδιάρικες απάτες για εξυπνάκηδες. Αργότερα σταματάει να δουλεύει και μετά φτου κι απ´την αρχή να το σετάρεις.

  • ote tv full pack 21,90 το μηνα...να μου το θυμηθείτε στα επόμενα 2 χρόνια θα παίζει μπάλα μόνη της..

  • Nova φτηνότερο πακέτο (με προσφορές triple play) αλλά φτωχό σε αθλητικό περιεχόμενο και με λίγα HD κανάλια , ΟΤΕ πολύ πιο ακριβός (με τηλέφωνο και internet) αλλά όλα τα ποιοτικά αθλητικά (Premier League , Primera , ΝΒΑ , F1 , WRC κτλ) και με τριπλάσια HD κανάλια. Δεν υπάρχει καν σύγκριση.

  • Έχουν σχεδόν τα ιδια κανάλια. Αλλα προτιμώ OTE TV, πλέον εχει ολα τα ωραια πρωταθλήματα του εξωτερικου και θα εχει και Europa και Champion league!!! Οτι δεν εχει το ελληνικό πρωτάθλημα δε μου λεει και κατι. Ποιοτικό ποδόσφαιρο θελουμε!!!

  • Εχω το σπορτς πακ του οτε τν με 24.80 ευχαριστημενος και του χρονου τσαμπιονς λιγκ το θεμα ειναι η συνδρομη ποσο θα παει

  • Ote tv full pack +κινητο(400 λεπτα 350mb)+24αρη (λεμε τωρα)ιντερνέτ +σταθερο 60ευρω.τωρα για το ποιο ειναι καλυτερο εξαρτάτε απο το τι θέλει ο καθενας.ταινιες ντοκιμαντέρ και σειρες εχουν και τα δυο,το ελληνικο Πρωτάθλημα δεν με απασχολει πλεον(ΑΡΗΣ ΕΙΣΑΙ!!!) και μ ενδιαφερει παρα πολυ το motogp και η formula1 γι αυτο και προτίμησα ote tv.για το μονο που μετανιωσα ειναι που εφυγα απο την wind και εχω cosmote και απιλαμβανω και γω σημα μπανάνα!!!!

  • OTE TV δαγκωτο!Εχει ολα τα κορυφαια πρωταθληματα της ευρωπης και αλλες διοργανωσεις και απο του χρονου θα εχει και champions league και europa league,τωρα αν ειναι να συγκρινουμε τις 2 πλατφορμες το μονο πλεονεκτημα της nova ειναι στις ταινιες σε σχεση με τον ote!Κατα τα αλλα εχουν σχεδον τα ιδια καναλια οπως αναφερθηκαν πιο πανω.

  • Παιδιά εγω εχω οτε tv..Πολυ ευχαριστημένος απο την τιμή,Πολύ καλά τα αθλητικά κανάλια.Δεν μ αρέσουν ομως τα καναλια με το cinema.Καθολου καλές ταινίες.Σε αυτό υστερεί πολύ.Δε ξέρω αν συμφωνεί άλλος μαζί μου...

  • Όντως @vaggelas! Ειναι μόνο 3 κανάλια ΟΤΕ TV εκ των όποιον το ενα ειναι μόνο για αρχαίες ελληνικές ταινίες,+ τα δυο Village. Σε αυτόν τον τομέα το Nova Cinema υπερτερεί !

  • Όσοι έχετε γονείς συνταξιούχους από τον Ο.Τ.Ε. βάλτε το παρακάτω πακέτο full pack Ο.Τ.Ε. TV 14 €

  • Ote tv. Για να βλέπω μπαλίτσα από αγγλικό που με ενδιαφέρει και φυσικά ΑΕΚΑΡΑ. Τώρα για τα υπόλοιπα κανάλια βλέπω 2-3 μόνο τα 2 από αυτά εναλακτικη στο να μην βλέπω ξανα και ξανα Κωνσταντίνου και Ελένης την ώρα που τρωω και το άλλο ένα για καμια καλή ταινία το βράδυ. Αυτό που με κέρδισε βέβαια έναντι της nova είναι τα αθλητικά.

  • Εγώ ειμαι από τους τυχερούς καθώς η σύζυγος είναι υπάλληλος ΟΤΕ οπότε το ΟΤΕ tv βγαίνει στα 9.95! Τώρα από πλευράς εμπειρίας και μόνο που έχει γύρω στα 20 κανάλια σε hd αυτό φτάνει.Δεν υστερεί σε τίποτα από τη nova που είναι και αρκετά χρόνια πιο πριν στο χώρο.να σημειωθεί ότι είχα και nova παλαιότερα.η αλήθεια είναι ότι οποιο πακέτο και να έχεις πάντα θα βρεις κάτι να δεις.η τιμή και τι προσφέρει το καθένα είναι στην κρίση του καθενός.

  • Eχω ΝΟVA 3play με ολα τα αθλητικα και HD (για 1 χρονο), 12 ωρες προς κινητα και ΑΝ (!) τελιωσουν συνεχιζω με αστικη χρεωση. Φυσικα 24αρι ιντερνετ και απεριοριστα αστικα υπεραστικα. 40 ευρω.
    Εδω και 2 μηνες πληρωνω το ΗD +5 ευρω...αρα 45 το μηνα. ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ να πληρωνω εξτρα κατι που θα επρεπε να υπαρχει σε ΟΛΑ τα καναλια!
    ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΙΣΩΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΑΦΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ (ΣΙΚΕ) ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ. Πριν γινει ο ΟΤΕ μονοπωλιο.

  • Εγώ έχω ΟΤΕ TV το fullpack το είχα βάλει όταν πρώτο βγήκε σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος άλλα σε συνδυασμό με τηλέφωνο και internet(έχω το economy)μου βγαίνει πολύ ακριβά 110 ευρώ το μηνά ποιο κάτω δεν πάει με βλέπω να πηγαίνω σε Nova

  • Λοιπον:
    Θελω εκατονταπλασια καναλια απο αυτα που δινουν οι δυο παροχοι.
    Θελω ελληνικους υποτιτλους.
    Θελω και OTETV και NOVA, αλλα δεν εχω περισευμα 400 ευρο τον χρονο για να βλεπω τηλεοραση, τα θελω ΔΩΡΕΑΝ.
    Δεν θελω δορυφορικες κεραιες στο μπαλκονι, ουτε δυο δεκτες, ουτε αλλα τοσα τηλεκοντρολ.
    Θελω να σωζω οσα βιντεο με ενδιαφερουν στον υπολογιστη μου και να χρησημοποιω το smartphone μου για τηλεκοντρολ.
    Τελειωνωντας, θελω να μοιραζομαι εικονα και ηχο στο wifi του σπιτιου μου με οσες συσκευες ειναι συνδεδεμενες σε αυτο.
    Γινεται;

  • Καλησπέρα. Κάτοχος nova για πολλά χρόνια στο full pack πλήρωνα 61.5 ευρώ το μήνα .έχει 2 εβδομάδες που πήγα οτε tv full pack και σταθερό ΟΤΕ με απεριόριστα αστικα υπεραστικά 60 λεπτά δωρεάν σε κινητά και 50mb Internet. Στη περιοχή των Σερρών .σύνολο για τους πρώτους 18 μήνες 56 ευρώ το μήνα και μετα στα 66 ευρώ .. εχει τα πάντα εκτός απο ελληνικό πρωτάθλημα και από του χρόνου Θα έχει και c.l kai e.l οπότε νομίζω ειναι ότι καλύτερο. .σημείωση ότι πιάνω όντως τα 50mb καθε μερα κάνω speed test τη ποιο λίγη ταχύτητα που έχει παει ειναι στα 46mb ..

  • Ote double play 24mps+απεριόριστα αστικα/υπεραστικα 24 € για 18 μήνες.
    Ote tv full pack 10,90 € για 12 μήνες.
    Cosmote 1500' +1500 sms +2GB internet με 25 € για 18 μήνες.
    Σύνολο δίνω 60 € και είμαι μια χαρά... Η προσφορά έγινε μετά απο αίτηση φορητοτητας (για ολα εκτός του ote tv),χωρίς να έχει λήξει η διάρκεια συμβολαίου μου.
    Έχω πληροφορηθεί ότι ο ότε ίσως εξαγοράσει το προσεχές έτος την forthnet/nova, κίνηση που θα τον καθορίσει ως μονοπώλιο,καθώς η nova πουλάει ακόμα λόγω του ελληνικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου. Αν φυγει και αυτό μετά το champions league και Europa league,τότε θα έρθει και το τέλος της nova

  • Έχω ΟΤΕ 2play απεριόριστα σταθερά έως 24mbs (19 πιάνει) full pack ΟΤΕ TV 42€ λήγει σε λιγότερο από 1μήνα.. θα το κάνω ανανέωση το ιδιο με 35€.Ενώ προσφάτως ανανέωσα με NOVA στα 29.57 full pack συν τα hd κ μου έδωσαν δωρεάν τον pvr 865 δέκτη που είναι όλα τα λεφτά για αυτό κ ήταν κ ένας από τους λόγους που ανανέωσα.Δηλ θα μου βγαίνουν όλα αυτά NOVA OTE Internet σταθερο κάνα 65 το μηνα αφού πρώτα ξανά ανανεώσω με ΟΤΕ.
    Νομίζω είμαι καλάαααα. ..

  • @ George Angelou

    Κάτσε να ᾽νέβει ο Αλέξης να τα φτιάξει όλα αυτά που θέλεις. Φίλε είπαμε να λέμε και καμμία κάπου και που αλλά εσύ το τερμάτισες...

  • Ήμουν στην νόβα και ήμουν ευχαριστημένος .
    Πριν ένα μηνά μου έκανε μια προσφορά ο ΟΤΕ το Full Pack του OTE-TV με 35€/
    Και δέχτηκα . Αλλά μην κάνετε την μεταφορά από νόβα σε ΟΤΕ γιατί για 20 ήμερες δεν θα έχετε καθόλου τηλεόραση

  • Από τον Οκτώβριο του 2013 έχω ΟΤΕ TV (full pack), πλέον εδώ και μερικούς μήνες σε συνδυασμό με Double Play VDSL 30 Απεριόριστα, πληρώνω 60 ευρώ το μήνα. Απόλυτα ευχαριστημένος. Δεν υπαρχει καμια σύγκριση με nova, κλάσης ανώτερος ο ΟΤΕ απο άποψη ποιότητας εικόνας, με ΟΛΑ τα αθλητικα κανάλια σε HD, και γενικότερα πολλα κανάλια HD. Είναι ηλίθιο στις μέρες μας να πληρώνεις έξτρα το HD (όπως κάνει η nova). Α, επίσης επειδή είμαι απο εκείνους που την περισσότερη ώρα μπροστά στην TV την περνάει βλέποντας ντοκιμαντέρ (και τα ΣΚ πραγματική μπάλα και όχι τα καραγκιοζιλίκια της σουπερλιγκ) ο ΟΤΕ TV εχει όλα τα κανάλια ντοκιμαντέρ σε HD και επίσης είναι ο μοναδικός που εχει το Discovery Science HD. Να σημειώσω τέλος ότι απο τότε που έβαλα OTE TV δεν είχα ποτε πρόβλημα με τον αποκωδικοποιητή.

  • Φιλε Μακη νομιζα αυτα θα τα εφτιαγνε ο Αντωνακης.
    Παντως για ξερολας, εισαι βαθια νυχτωμενος.
    Εγω σου λεω οτι γινεται και μαλιστα νομιμα.
    Εσυ, σαν γνωστης που εισαι, ξερεις πως γινεται, η δεν σκαμπαζεις;

  • OteTv παιδια, μπηκα σε προσοφορα και πληρωνω το full pack μονο 10,95 ευρω για 1 χρονο με συνδυασμο ote double play 25 ευρω......επειδη εφυγα απο την NOVA.......πελατης NOVA ημουν σχεδον 9 χρονια, οι τιμες τους εχουν ξεφτιλιστει τελειως και ειναι πανακριβα σε σχεση με το τι πληρωνεις! κατα την γνωμη μ, μπορει να δουμε και μια αυξηση 3-5 ευρω στα πακετα του ΟTE tv λογω και την προσθηκη CL και Europa, αλλα μακαρι να βγω λαθος! 

  • Εχω κ τα δυο ... Το ενα συμπληρωνει το αλλο .... Ολα τα ελευθερα ειναι σχεδον ιδια .... Πακετο movie θεωρω εχέι καλυτερο το nova πακετο αθλητικα ειναι τα ιδια αναλογα με το τι ενδιαφερει το καθενα μας περισσοτερο....nova= champions league , europa league , super league , euroleague και αλλα και ote tv = ξενα πρωταθληματα και ολος ο μηχανοκινητος αθλητισμος , f1 moto gp , wrc , formula e κτλ ..... Οποιος μπορει ας εχει κ τα δυο ... Δεν ειναι κανενα καλυτερο του αλλου ως προς τα προγραμματα αλλα το τι ενδιαφερει περισσοτερο τον καθενα μας ...ως προς το interface και ποιοτητα εικονας ο ote tv υπερτερει ξεκαθαρα .... Απλα σκεφτειτε λιγο ολοι πως ooooooooλααααα αυτα κυριως τα αθλητικα προγραμματα τα βλεπαμε την δεκαετι του 90 ΤΣΑΜΠΑ στο mega , στον alpha κ στα υπολοιπα ελευθερα καναλια .... Τωρα ως προς την συνδρομη που πληρωνουμε καθε μηνα στη δημοσια τηλεοραση , απλα δεν την σχολιαζω .... Αυτα !

  • Και τα δύο είναι για κορόιδα - αν δεν τα βάζαμε όλοι σαν τους χάνους τώρα θα βλέπαμε μπάλα δωρεάν - Έχω Nova το οποίο περιμένω να λήξει τον Αύγουστο για να το στείλω στον αγύριστο πεταμένα λεφτά είναι και φυσικά σιγά να μην πάω σε Ote φτάνει με τον κάθε λογής μάγκα που βρίσκει τρόπο να τα παίρνει από παντού - ειδικά με το nova τα αθλητικά είναι για γέλια οι εκφωνητές δεν τολμούν να σχολιάσουν καν τις φάσεις μη θυμώσουν οι αθλητικοί παράγοντες που τους ταΐζουν - Αθλητικά στη NOVA = κοροϊδία !!!

    ΥΓ. Και μιας και μιλάμε για εξυπνάδες (για να μην το πω αλλιώς) το Nova Go δε δουλεύει σε συσκευή ios με Jailbreak και επίσης για να βλέπεις αθλητικά πρέπει να έχεις όλο το αθλητικό πακέτο αν για παράδειγμα έχεις μόνο SUperspor1 παρ όλο ου το πληρώνεις δεν θα το βλέπεις στο Nova Go

  • @ George Angelou
    Ούτε Αλέξης ούτε Αντώνης... ούτε και κανένας άλλος φυσικά. Εαν ξέρεις οτι γίνεται νόμιμα τι ρωτάς τότε; για εντυπωσιασμό; Εγώ όχι "δεν ξέρω" γιατί ως ξερόλας έχω την τηλεόραση κλειστή. Ειδικά για ελληνική μπάλα. Είτε με nova είτε με ote TV λίγα σου δίνει η τηλεόραση. Κάνω αλλά πράγματα ;)

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.