Microsoft Lumia 435, διέρρευσαν specs και φωτογραφία

H Microsoft ετοιμάζεται να λανσάρει μια ακόμη entry-level συσκευή που ανήκει στην κατηγορία του Microsoft Lumia 535, η οποία πέρασε για πιστοποίηση από την αμερικάνική FCC αλλά και για δοκιμή από την Ινδία. Πρόκειται για το Microsoft Lumia 435 και έρχεται με Qualcomm Snapdragon 200 επεξεργαστή, 4 ιντσών WVGA οθόνη με 235ppi, 5 Megapixel κάμερα ενώ θα έχει και dual-SIM έκδοση.

Οι διαστάσεις του Microsoft Lumia 435 είναι 118.1×64.7 χλστ. ενώ θα έχει BV-5J μπαταρία, μια μπαταρία αποκλειστικά για τη συσκευή. Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό πότε θα ανακοινωθεί αλλά αφού πέρασε για πιστοποίηση λογικά δεν θα αργήσουμε να δούμε τι έχει ετοιμάσει η Microsoft.

Πηγή

Σχόλια

  • Καλο σας μεσημερι και Χρονια Πολλα.
    Πραγματι θα ειναι ενδιαφερων Μοντελο.
    Και μια εωτηση να μην σας κουραζω το 535 ποτε θα ελθει στην Ελληνικη αγορα ?
    Σας ευχαριστω , με Υγεια.......

  • Μας έχουν πρήξει με τις low level συσκευές. Αυτό που θέλουν τα WP είναι μία flagship συσκευή τύπου L935.

  • ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΒΡΗΚΑΝ ΝΑ ΤΟ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΠΗΡΑ ΑΛΛΟ ΧΤΕΣ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΗΛΙΘΙΟΙ

  • Λογικά φαίνεται να είναι σαν το 530,δηλαδή low κατηγορία χωρίς μπροστινή κάμερα και φλας.αν εχει καλύτερη οθόνη από την απαράδεκτη του 530 και τιμή γύρω στα 70€ θα πάει καλά!

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.