Panasonic Viera E30, Νέα μοντέλα LED TV με Skype και Twitter

Τα μοντέλα της νέας σειράς τηλεοράσεων VIERA E30 της Panasonic ενσωματώνουν το γνωστό για την ευρεία γωνία θέασης panel IPS-alpha, που σε συνδυασμό με οπίσθιο φωτισμό LED, προσφέρει υψηλή φωτεινότητα με μικρότερη κατανάλωση. Η αντίθεση είναι υψηλότερη σε σχέση με τα προηγούμενα μοντέλα και η απόδοση χρώματος μοναδική.

Η ενσωματωμένη τεχνολογία Intelligent Frame Creation Pro δημιουργώντας νέα καρέ, που παρεμβάλει ανάμεσα στα αρχικά 50 καρέ του σήματος της εικόνας, προβάλει εικόνα 200 Hz, ενώ σε συνδυασμό με την τεχνολογία Motion Focus αποδίδει σκηνές με γρήγορη κίνηση με οξύτητα και καθαρότητα. Η σειρά αποτελείται από τα μοντέλα TX-L42E30, TX-L37E30 και TX-L32E30.

Στις ευκολίες συμπεριλαμβάνεται η δυνατότητα εγγραφής τηλεοπτικών προγραμμάτων σε εξωτερικό σκληρό δίσκο, ενώ χρησιμοποιώντας την λειτουργία VIERA Connect, ο χρήστης μπορεί επιπλέον να απολαύσει τώρα στην οθόνη της τηλεόρασης επιλεγμένο περιεχόμενο διαδικτύου όπως βίντεο, φωτογραφίες και άλλα. Μπορεί ακόμη να ενημερωθεί για αθλητικά γεγονότα, νέα, τον καιρό και το χρηματιστήριο, μέσα από ένα εύκολο στην χρήση περιβάλλον επικοινωνίας, εμπλουτισμένο με νέες υπηρεσίες και εξαιρετικά δημοφιλείς εφαρμογές όπως το Skype και το Twitter. Με τον τρόπο αυτό ο χρήστης, εκτός από την διαδικτυακή διασκέδαση, διευρύνει και τον τρόπο με τον οποίο επικοινωνεί.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αλέξανδρος Παππάς

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.