Internet Explorer 9 download

Η Microsoft ανακοίνωσε την κυκλοφορία της τελικής έκδοσης του Internet Explorer 9, η οποία είναι διαθέσιμη σε 40 γλώσσες. Ο Internet Explorer 9, με περισσότερες από 40 εκατομμύρια λήψεις της beta έκδοσης του, χρησιμοποιείται σε υπολογιστές με Windows 7, σε ποσοστό ανώτερο του 2%. Κάντε donwload τώρα.

Κατεβάστε τον Internet Explorer 9 δωρεάν από εδώ www.beautyoftheweb.com

Επεξεργάστηκε την 15 Μαρτίου 2011 12:36

Σχόλια

  • εσεις θα ξερετε καλυτερα, ομως κατεβασα το νεο ie9 και ημουν πολυ ενθουσιασμενος γιατι ακουσα φοβερες κριτικες..
    λοιπον χθες βγηκε η τελικη εκδοση, σημερα τον κατεβασα και εχω τρελλαθει στην κυριολεξια. Τα RSS κολλανε, σελιδες δε φορτωνουν ολοκληρες (αλλα φορτωνουν πιο γργηρορα..), καποια radio buttons or check boxes δε λειτουργουν καθολου και και και
    Τα νευρα μου τσαταλια....
    ακομα δεν εχω βρει καμια σελιδα για να μιλαει για προβληματα (μονο για το beta).
    να γυρισω στον 8 να τελειωνω;
    :[

  • Θα σου απαντήσει ίσως κάποιος φίλος που τον εγκατέστησε και έχει άποψη. Εγώ δουλεύω με Mac, οπότε no Internet Explorer for me :)

  • Φιλε yannidakis εχεις απολυτο δικιο. Ειναι η RC καμουφλαρισμενη η τελικη εκδοση. Εγω δεν εμεινα ικανοποιημενος πιστευω με μερικα update να διορθωθει. Αν κ βλεπω οτι το μεγαλυτερο θεμα της microsoft ειναι να δειξει ποσα ψαρια κολυμπανε στην οθονη σου :P . Περιμενα να ειναι εξαιρετικος οπως τα Windows 7 αλλα απεχει πολυ...

  • Ρε παιδιά είναι δυνατόν να ασχολείστε με τον Internet Explorer όταν υπάρχει ο mozilla o safari o chrome o opera. Yπάρχουν πολλοί καλύτεροι browser. Απλά ψάξτε το.

  • Opera παιδια... τους εχω δοκιμασει ολους και με εχει κερδισει παροτι δουλευω linux. Ειναι μακραν καλυτερος του firefox

  • Εγώ από τότε που χρησιμοποίησα τον Chrome δεν έχω ξαναχρησιμοποιήσει κανένα άλλο browser!!!

  • Παιδιά εγώ σε iMac χρησιμοποιούσα Firefox αλλά αγανάκτησα γιατι κόλλαγε και εδώ και 2-3 μήνες παίζω με Chrome και είμαι ok. Θα περιμένω και την τελική έκδοση του Firefox 4 και ίσως επιστρέψω.

  • Για να δούμε... δεν έχω παίξει ακόμη με την beta, αλλά κάθε έκδοση IE με τσαντίζει ως developer.....

  • σαφώς ταχύτατος ο νέος IE με πολύ καλή υποστρήριξη των web standards, δεν έχω δει κάποιο κόλλημα ακόμη αλλά θα ήθελα πιο customizable περιβάλλον όπως του FF.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.