Home Cinema

Philips OLED903: Έχει το DNA που την κάνει να ξεχωρίζει

Η εικόνα αναλύεται σε βάθος για να παραχθεί η επιθυμητή πυκνότητα, λαμπρότητα και 3D αίσθηση. Όσοι γνωρίζουν από επεξεργαστές εικόνας, αυτά είναι τα αποτελέσματα είναι σημαντικά, πράγμα που σημαίνει ότι ο P5 κάνει θαύματα. Όλη η P5 επεξεργασία προσθέτει μια υπέροχη πινελιά στο αποτέλεσμα.

Επεμβαίνει στο μικρο-αντιθέσεις των χρωμάτων, όπως είναι ένα κλαδί ενός δένδρου σε πράσινο φόντο, ώστε να το κάνει να ξεχωρίζει. Η τηλεόραση είναι εξαιρετική στο HDR upscaling, προσφέροντας υψηλή φωτεινότητα στα σημεία που χρειάζεται στην εικόνα, στα σύννεφα, στις ανακλάσεις και γενικά σε ότι είναι λαμπερό.

Διατηρώντας τα υπόλοιπα σκοτεινά σε σημείο που να μπορείς να διακρίνεις σκιές και διαβαθμίσεις μαύρου. Μάλιστα το HDR upscaling, λειτουργεί καλύτερα, από το κανονικό HDR και αυτό δείχνει πόση δουλειά χρειάζεται ακόμη από τα στούντιο για να δημιουργούν ταινίες υψηλού επιπέδου.

Η νέα Philips έχει εκείνο το «Philips DNA» που έκανε πάντα τις τηλεοράσεις της να ξεχωρίζουν. Αν έχετε χρόνια να δείτε μια καλή «Philips», η OLED903 θα σας θυμίσει την καλή εποχή της εταιρίας, όταν οι τηλεοράσεις της ήταν οι βασίλισσες της αγοράς.

Επεξεργάστηκε την 27 Απριλίου 2019 17:27

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αλέξανδρος Παππάς

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.