Sony nasne PVR, Πάει πακέτο με VAIO, Vita, PS3 και Xperia

Το Sony nasne είναι ένα universal media tuner και recorder, το οποίο συνδυάζεται με όλες τις Sony συσκευές, κάνοντας ένα βήμα πιο κοντά προς την υλοποίηση του οράματος One Sony. Ουσιαστικά πρόκειται για μία συσκευή με την αισθητική του PS3, η οποία έχει ενσωματωμένο tuner για αναλογική και ψηφιακή τηλεόραση και δίσκο 500GB, προκειμένου όλες οι συσκευές να έχουν πρόσβαση στα multimedia αρχεία.

Δύο συσκευές ταυτόχρονα θα μπορούν να λαμβάνουν το streaming του τηλεοπτικού σήματος από το nasne, ενώ θα μπορεί να κάνει και εγγραφές στο σκληρό του δίσκο για το αγαπημένο πρόγραμμα του χρήστη. Η συσκευή αυτή θα μπορεί να συνεργαστεί με τους laptop VAIO της Sony, το Vita, το PS3 και τα κινητά Xperia, δίνοντας πρόσβαση στα multimedia αρχεία που υπάρχουν στο δίσκο του, ενώ ταυτόχρονα μπορεί να στείλει μέσω Streaming τηλεοπτικό σήμα. Το Sony nasne PVR θα είναι αρχικά διαθέσιμo στην Ιαπωνία, αρχής γενομένης από τις 19 Ιουλίου.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 17 Απριλίου 2012 16:04

Σχόλια

  • οντας φτωχος τω πνευματι μου εξηγει κανεις τι κανει αυτο το πραγμα με απλα λογια?

  • Είναι ένα gadget το οποίο μπορεί να πάρει μέσα του τραγούδια, ταινίες, σειρές τα οποία μπορείς να δεις στον υπολογιστή σου, το κινητό σου, ή την ταμπλέτα σου, ενώ ταυτόχρονα μπορεί να στείλει ασύρματα το τηλεοπτικό σήμα σε όλες αυτές τις συσκευές σου, χωρίς να είναι ανάγκη να κάθεσαι μπροστά στην τηλεόρασή σου στο σαλόνι.

  • μα για γιατι ρε σονυ.. ολοκληρο πραγμα φτιαξατε.. δεν μπορουσατε να κατσετε 5 λεπτα να σκεφτειτε ενα ονομα της προκοπης!?

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Νίκος Καϊμακάμης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.