Internet

AI bot γεμίζει το Amazon με ξεκαρδιστικές θήκες κινητών

Τουλάχιστον ξεκαρδιστικά μπορούν να χαρακτηριστούν τα αποτελέσματα ενός bot Τεχνητής Νοημοσύνης, το οποίο δεν λειτούργησε όπως αναμενόταν, με αποτέλεσμα να γεμίσει το Amazon με θήκες κινητών που η λέξη “αστείες” ίσως θα ήταν λίγο για να τις περιγράψει.

Σε γενικότερο πλαίσιο, οι πωλητές του Amazon πειραματίζονται με την Τεχνητή Νοημοσύνη για χρόνια τώρα, αλλά απ’ότι φαίνεται το Amazon δεν τους έλεγχε όλη την ώρα.

Το My Handy Design, αποτελεί ένα bot, του οποίου ο δημιουργός είναι άγνωστος μέχρι στιγμής, αλλά είχε ως αποστολή να εντοπίζει τις εικόνες με τις μεγαλύτερες αναζητήσεις, να τις μετατρέπει σε θήκες για smartphone και κατόπιν να τις ανεβάζει προς πώληση.

Ωστόσο κάτι δεν πήγε όπως αναμενόταν με αποτέλεσμα το My Handy Design να γεμίσει το Amazon με χιλιάδες περίεργες έως ξεκαρδιστικές θήκες. Επίσης, απομένει ένα “μυστήριο” που ακριβώς στο διαδίκτυο έψαχνε. Για παράδειγμα, δημιούργησε θήκη με θέμα: “Πάνα ενηλίκων που φοριέται από έναν ηλικιωμένο άντρα με πατερίτσα” ή “Μύκητες στα νύχια των ποδιών”.

Βέβαια, υπάρχουν θεωρίες ότι ίσως δεν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα Τεχνητής Νοημοσύνης πίσω από αυτό, αλλά είναι αποτέλεσμα ανθρώπινης παρέμβασης με σκοπό το γέλιο. Όπως και να έχει, οι θήκες είναι όντως διαθέσιμες προς αγορά αν και οι κριτικές σχετικά με την ποιότητά τους δεν είναι και τόσο καλές.

Μπορείτε να πάρετε μια γεύση από τα δημιουργήματα του My Handy Design παρακάτω.

“Θήκη iPhone 6 – Πάνα ενηλίκων που φοριέται από έναν ηλικιωμένο άντρα με πατερίτσα”.

“Θήκη Samsung S5 – Συλλογή κυλίνδρων από χαρτί υγείας”

“Θήκη iPhone 6 – Ηλικιωμένη γυναίκα με εισπνευστήρα άσθματος”.

“Θήκη iPhone 6 – Κεφάλι τυριού πάνω σε μωρό αντί για πάνω στο τραπέζι”.

“Θήκη iPhone 5 – Γαλβανισμένο ατσάλινο καρότσι σε λευκό φόντο”

Πηγή

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λαΐδα Λιμνιάτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.