Smartphones

OnePlus 5: Reboot όταν κάποιος καλεί το 911

Ένα νέο πρόβλημα φαίνεται να έχει προκύψει με το OnePlus 5 με τους χρήστες να μην μπορούν να πραγματοποιήσουν κλήση στις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης 911 καθώς το smartphone κάνει Reboot.

Το OnePlus 5 ήταν από τα πιο πολυαναμενόμενα smartphone της χρονιάς αλλά με το λανσάρισμά του προέκυψαν διάφορα προβλήματα όπως το πρόβλημα με το Jelly Effect της οθόνης, την καταγραφή ήχου και το γεγονός ότι κατηγορείται ότι έκλεψε στα benchmarks αποτελέσματα που αφορούν στην multi-core απόδοση του.

Το νέο πρόβλημα όμως μπορεί να αποδειχτεί και μοιραίο για ανθρώπους που μπορεί να βρεθούν σε έκτακτη ανάγκη, καθώς ορισμένοι χρήστες αναφέρουν ότι η συσκευή κάνει reboot όταν κάποιος καλεί το 911, ενώ το ίδιο συμβαίνει και με το 999 του Ηνωμένου Βασιλείου και το 112.

Η OnePlus ανακοίνωσε σχετικά: “Έχουμε επικοινωνήσει με τον πελάτη και εξετάζουμε το ζήτημα. Παρακαλούμε οποιονδήποτε αντιμετωπίζει παρόμοιο πρόβλημα να επικοινωνεί μαζί μας στο support@oneplus.net”.

Οι χρήστες υποπτεύονται ότι ίσως φταίει κάτι με τον εντοπισμό της συσκευής αλλά φαίνεται ότι είναι κάτι που θα μπορούσε αν διορθωθεί μέσω ενημέρωσης στο firmware.

Πηγή

Σχόλια

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λαΐδα Λιμνιάτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.