Apple WWDC 2019: Όλα όσα περιμένουμε να ανακοινωθούν

Apple WWDC 2019, Apple WWDC 2019: Όλα όσα περιμένουμε να ανακοινωθούν

Κάθε χρόνο η Apple διοργανώνει εκδηλώσεις στις οποίες παρουσιάζει το επερχόμενο software και hardware. Το World Wide Developers Conference είναι μία εκδήλωση που διαρκεί αρκετές ημέρες στην οποία η Apple παρουσιάζει την επόμενη έκδοση του λειτουργικού συστήματος των προϊόντων της. Εμείς συγκεντρώσαμε όλες τις πιθανές ανακοινώσεις που θα δούμε σήμερα.

Αρχικά, συνήθως η Apple παρουσιάζει την επόμενη γενιάς iOS που θα πάρουν τα iPhone, το iPad και iPod Touch. Η επόμενη έκδοση θα είναι το iOS 13 και σύμφωνα με το 9to5Mac θα φέρει το dark mode.

Η λειτουργία αυτή αλλάζει τη χρωματική παλέτα της οθόνης, ώστε να είναι πιο ευανάγνωστη σε χαμηλό φωτισμό. Μερικές άλλες αλλαγές που αναμένουμε να φέρει το iOS 13 είναι ενημερώσεις για τις built-in εφαρμογές, νέο εργαλείο μέτρησης της ακοής και περισσότερα multitasking χαρακτηριστικά στα iPads.

Κάτι που επίσης αναμένουμε είναι η ανακοίνωση του τερματισμού του iTunes, της βασικής εφαρμογής μουσικού και βίντεο περιεχομένου της Apple. Σύμφωνα με το Bloomberg, η Apple θα τερματίσει οριστικά τη λειτουργία του iTunes, μετά από 18 χρόνια ζωής.

Η απόφαση αυτή δεν αποτελεί έκπληξη αφού η εταιρεία παρέχει ξεχωριστές εφαρμογές πολυμέσων. Φυσικά αναφερόμαστε στα Apple Music και TV τα οποία σύμφωνα με leak θα αλλάξουν σχεδιασμό.

Επιπλέον, λέγεται ότι τα Apple Watch θα γίνουν πλήρως ανεξάρτητα. Μέχρι σήμερα τα Apple Wartch βασίζονται στα iPhones για την πραγματοποίηση βασικών εργασιών. Ωστόσο, τα Apple Watch θα αποκτήσουν το δικό τους App Store με δυνατότητα αναβάθμισης σημαντικών εφαρμογών μέσω αυτού, όπως και νέα health-tasks..

Τέλος, αν και η WWDC επικεντρώνεται στο λογισμικό, η Apple μερικές φορές ανακοινώνει και hardware. Όχι, δεν περιμένουμε να παρουσιάσει τα νέα iPhone, αφού αυτά ανακοινώνονται στην μεγάλη εκδήλωση το φθινόπωρο. Αλλά, σύμφωνα με φήμες, η Apple θα αποκαλύψει την επόμενη γενιά Mac Pro τα οποία θα έρθουν με οθόνη της ίδια της εταιρείας. Η Apple έχει υποσχεθεί μία νέα έκδοση του υπολογιστή από το 2017, πιστεύουμε ότι έφτασε ο καιρός να την ανακοινώσει.

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 8 ώρα Ελλάδος και θα γίνει stream από την ιστοσελίδα της Apple.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Makis

Συμβατά με SE και iPad Air 2. Τα πήραμε και φέτος. Μένει να δούμε το σημαντικότερο, να λειτουργούν σωστά γιατί φαίνεται ότι θα είναι και τα τελευταία που παίρνουν. Νισάφι πλέον, το air 2 ξεκίνησε με την 8 και παίρνει και την 13 (5 χρόνια), το SE με την 9 και παίρνει την 13 (3-4 χρόνια}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple iPad Air iPad Pro

iPad Air & iPad Pro: Τα νέα μοντέλα θα κυκλοφορήσουν τελικά το Μάιο

Η Apple θα παρουσιάσει νέα μοντέλα iPad Pro και iPad Air στις αρχές Μαΐου, σύμφωνα με τον Mark Gurman του Bloomberg.

Smartphones Apple featured iOS

iPhone 12: Αποκτά υποστήριξη ασύρματης φόρτισης Qi2 15 W με το iOS 17.4

Η Apple κυκλοφόρησε το iOS 17.4 που περιλάμβανε όλα τα μέτρα που πήρε για να συμμορφωθεί με τον νέο νόμο της ΕΕ για τις ψηφιακές αγορές.

Smartphones Apple featured Google

Η Google αποκαλύπτει πότε η Apple θα προσθέσει υποστήριξη RCS στο iPhone

Τον περασμένο Νοέμβριο, η Apple υποχώρησε και συμφώνησε να υποστηρίξει το RCS σε iPhone, μετά από πολύχρονες πιέσεις της Google και άλλων.

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.