2ο Athens Startup Weekend, Οι προτάσεις που διακρίθηκαν

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Startup Weekend στο Κέντρο Καινοτομίας της Microsoft, το διάστημα 27 έως 29 Νοεμβρίου. Το Startup Weekend αποτελεί ένα τριήμερο εργαστήριο, το οποίο απευθύνεται σε άτομα που φιλοδοξούν να αναπτύξουν επιχειρηματική δράση και αποσκοπεί ουσιαστικά στο να συμβάλει στη σύσταση μίας, ή περισσότερων εταιριών.

Με την ολοκλήρωση του τριήμερου εργαστηρίου, πραγματοποιήθηκε αξιολόγηση 15 επιχειρηματικών προτάσεων, με κριτήρια την καινοτομία, την αξιοποίηση της τεχνολογίας και τη δυνατότητα εμπορικής εφαρμογής της ιδέας. Τα κριτήρια αυτά οδήγησαν στην ανάδειξη των ομάδων iHeartShops, MobileTags και Prosfor.es. ως τις πιο ολοκληρωμένες επιχειρηματικές προτάσεις. Μία σύντομη περιγραφή όλων των ιδεών και των ομάδων είναι διαθέσιμη στην ιστοσελίδα της εκδήλωσης https://athens.startupweekend.org

H υποστήριξη της πρωτοβουλίας του Startup Weekend εντάσσεται στο ευρύτερο πλαίσιο ενεργειών του Κέντρου Καινοτομίας της Microsoft για την ενίσχυση της καινοτομίας και της νεανικής επιχειρηματικότητας.

Επεξεργάστηκε την 1 Δεκεμβρίου 2009 16:44

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αλέξανδρος Παππάς

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.