Bing Image Creator: Δημιουργεί τις εικόνες που του περιγράφεις

bing image creator, Bing Image Creator: Δημιουργεί τις εικόνες που του περιγράφεις

Η Microsoft ανακοίνωσε ότι ο browser Bing περιλαμβάνει πλέον το Bing Image Creator, μια τεχνολογία δημιουργίας εικόνων που υποστηρίζεται από το μοντέλο βαθιάς εκμάθησης DALL-E της OpenAI.

Το DALL-E έχει σχεδιαστεί για να δημιουργεί ψηφιακό περιεχόμενο μέσω περιγραφών φυσικής γλώσσας και είναι ένα δημοφιλές εργαλείο δημιουργίας εικόνων εδώ και αρκετό καιρό. Η Microsoft λέει ότι το Bing Image Creator θα φέρει οπτικές ιστορίες με τεχνητή νοημοσύνη και ενημερωμένες Κάρτες Γνώσης τόσο στο Bing όσο και στο preview του Microsoft Edge που έχει τις ίδιες δυνατότητες AI.

Το Bing Image Creator είναι ενσωματωμένο στον τομέα του chat. Η πληκτρολόγηση μιας περιγραφής για μια εικόνα, η προσθήκη περιβάλλοντος όπως τοποθεσία ή δραστηριότητα και η παροχή ενός στυλ τέχνης θα επιτρέψουν στον Ιmage Creator να δημιουργήσει μια μοναδική εικόνα.

Η Microsoft υποστηρίζει ότι συνεργάζεται με την OpenAI για να περιορίσει την πιθανή κακή χρήση του δημιουργού εικόνας και ότι έχει εφαρμόσει διασφαλίσεις και πρόσθετες προστασίες για να περιορίσει τη δημιουργία επιβλαβών ή μη ασφαλών εικόνων.

Η χρήση του Bing Image Creator απαιτεί πρόσβαση στην προεπισκόπηση του Bing ή στη νέα εμπειρία Microsoft Edge. Η πρόσβαση δεν θα είναι άμεση για όλους αλλά θα πραγματοποιηθεί σταδιακά, τόσο στις εκδόσεις για υπολογιστές όσο και για τα κινητά.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Qualcomm Snapdragon Snapdragon

Αυτό θα είναι το πρώτο smartphone με Snapdragon 8 Gen 4

Το Snapdragon 8 Gen 4 θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο ως το νέο κορυφαίο chipset για κινητά από την Qualcomm.

Gear Apple Apple Pencil featured

«Let Loose»: Ανακοινώθηκε event από την Apple στις 7 Μαΐου για τα νέα iPad

Η Apple ανακοίνωσε ότι θα πραγματοποιήσει ένα special event την Τρίτη 7 Μαΐου με ένα live streaming διαθέσιμο σε Apple.com και YouTube.

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Ολοκληρωτική αποκάλυψη σε hands-on βίντεο

Το Google Pixel 8a συνεχίζει να διαρρέει σαν τρελό και σήμερα έχουμε νέο leak από κατάστημα πώλησης κινητών τηλεφώνων στην Καζαμπλάνκα.

Software Apple featured

Apple: Εξαγοράζει γαλλική εταιρεία τεχνητής νοημοσύνης με εξειδίκευση στην επεξεργασία on device

Η Apple εξαγόρασε την startup τεχνητής νοημοσύνης Datakalab με έδρα το Παρίσι για να της παρέχει εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης on device.