Internet

BringBackTravel: Ξεκίνα από τώρα να σχεδιάζεις τα ταξίδια σου

Το ξέρουμε ότι σου έχει λείψει πολύ η τάση φυγής, θέλεις διακαώς να σχεδιάσεις το επόμενο ταξίδι σου και έχεις δίκιο. Καλό είναι να γνωρίζεις ότι με τη βοήθεια του BringBackTravel.com μπορείς να είσαι ταυτόχρονα και προετοιμασμένος και ασφαλής.

Το εργαλείο αυτό με τη μορφή του web site που θα βρεις απλώς και μόνο πληκτρολογώντας bringbacktravel.com στον browser σου, σου επιτρέπει να κάνεις ταξιδιωτικά όνειρα. Θέτεις το σημείο από το οποίο ξεκινάς και βάζεις τον επιθυμητό προορισμό σου. Με μερικά κλικ μονάχα μπορείς να δεις του περιορισμούς που υπάρχουν σε διάφορες χώρες του κόσμου και τις προϋποθέσεις για να τις επισκεφθείς.

Ο παγκόσμιος χάρτης είναι χρωματισμένος ανάλογα με τους περιορισμούς λόγω covid-19 με το πράσινο να σημαίνει ότι όλα είναι ανοιχτά και το κόκκινο να σου λέει ότι πρέπει να διαλέξεις άλλον προορισμό. Οι πληροφορίες είναι πολλές και ενημερώνονται σε πραγματικό χρόνο καθώς αλλάζουν οι συνθήκες σε κάθε χώρα, ενώ μπορείς να εγγραφείς και στην υπηρεσία newsletter για να παίρνεις τακτική ενημέρωση για το τι συμβαίνει με την πορεία της πανδημίας.

Επεξεργάστηκε την 1 Απριλίου 2021 11:12

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Νίκος Καϊμακάμης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.