Internet

Ζήτησαν από το ίντερνετ να τους κάνουν Photoshop και το μετάνιωσαν

Ζευγάρι ζήτησε από χρήστες του διαδικτύου να τους βοηθήσουν, αφαιρώντας από τη φωτογραφία των αρραβώνων τους έναν άντρα, ο οποίος βρίσκεται στο background, καθώς τη “χαλούσε”. Μερικά από τα αποτελέσματα είναι τουλάχιστον ξεκαρδιστικά.

Φίλη του ζευγαριού δημοσίευσε σε γκρουπ στο Facebook την παράκλησή τους.”ΒΟΗΘΕΙΑ”, ανέφερε. “Η καλύτερη μου φίλη μόλις αρραβωνιάστηκε και είναι η κοπέλα στη φωτογραφία. Αυτή η φωτογραφία τραβήχτηκε αμέσως μόλις αρραβωνιάστηκε και θέλει να την κρατήσει για πάντα και θέλει να διώξει τον άντρα στο background.
Δεν μπορώ να τον αφαιρέσω. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει χωρίς να χρειαστεί να κάνουμε περικοπή στην εικόνα;”

Υπάρχει ένας άτυπος κανόνας που λέει: “Μη ζητάτε από ανθρώπους στο διαδίκτυο να σας βοηθήσουν με το Photoshop -και γενικότερα την επεξεργασία εικόνας- εκτός αν φυσικά ο σκοπός σας είναι να διασκεδάσετε”.

Η φωτογραφία (η οποία είναι αυτή στην κεντρική εικόνα) έγινε viral με όλους τους γνώστες του Photoshop να βάζουν τα δυνατά τους να “διώξουν” τον άντρα από το background. Κάποιοι τον αντικατέστησαν με τον Ντόναλντ Τραμπ, κάποιοι με τον Mr. Bean, κάποιοι με φάλαινες, ενώ κάποιοι τον πολλαπλασίασαν! Δείτε μερικές από τις καλύτερες προσπάθειες:

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 30 Ιουνίου 2017 15:23

Σχόλια

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λαΐδα Λιμνιάτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.