www.e-mailit.gr, Το ελληνικό social bookmarking

Η δωρεάν υπηρεσία E-mailit προσφέρει την δυνατότητα σε σχεδιαστές ιστοσελίδων και σε όσους έχουν άμεση σχέση με το online marketing, μέσα από 3 απλά βήματα να εξασφαλίζουν ένα κώδικα ο οποίος να συνδέει αυτόματα την ιστοσελίδα που έχει ενσωματώσει την εν λόγω υπηρεσία, με 80 συνολικά υπηρεσίες κοινωνικής δικτύωσης (Facebook, MySpace, Delicious, κα), καθώς επίσης να μπορούν οι επισκέπτες να στείλουν την σελίδα που επισκέφτηκαν σε ένα φίλο, μέσα από μία πλήρως αυτοματοποιημένη φόρμα.

Όταν ο κώδικας επικολληθεί μέσα στην ιστοσελίδα εμφανίζεται το αντίστοιχο κουμπί το οποίο είναι έτοιμο για χρήση και να αυξήσει την επισκεψιμότητα. Φυσικά, το έτοιμο κουμπί μπορεί να αντικατασταθεί από ένα άλλο της επιλογής του σχεδιαστή ή ακόμη και να χρησιμοπoιήσει text link. Όταν οι επισκέπτες της ιστοσελίδας κάνουν κλικ πάνω στο button τότε θα αναδυθεί ένα popup το οποίο είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε οι επισκέπτες να αντικρύζουν ένα επαγγελματικό εργαλείο το οποίο μοιάζει ουσιαστικά να ανήκει στην ίδια την ιστοσελίδα, ειδικά με τη δυνατότητα χρήσης του logo μέσα στην εφαρμογή και όχι να περνά το μήνυμα ότι είναι ένα free tool μέσα από τα τόσα πολλά που κυκλοφορούν στο internet. Η υπηρεσία E-mail*it “Tell & Share” χρησιμοποιεί σύστημα antispam και ασφάλεια SSL, προσφέρει πλήρη συμβατότητα με όλες τις ιστοσελίδες και blogs, δεν χρειάζεται ο ιδιοκτήτης ιστοσελίδας να κάνει εγγραφή, επομένως δεν ζητείται το e-mail του και γίνεται παρακολούθηση επισκεψιμότητας μέσω google analytics.

Επεξεργάστηκε την 24 Ιουλίου 2009 17:30

Σχόλια

  • Ούτε κρύο ούτε ζέστη. Ελληνικό χωρίς ελληνική περιγραφή στο site δεν πάει, εκτός και ένα είναι ελληνικής κατασκευής (που σνομπάρει τους έλληνες :) ). Αλλά και πάλι προϋπάρχει το addthis. Αρά μάλλον ελληνική αντιγραφή, χωρίς να θεωρήσω ότι είναι κακό. Πάντως 3-4 link που δοκίμασα δεν δούλευαν.

  • Είναι είναι ένα μη κερδοσκοπικό project του γραφίστα Νικήτα Γεωργόπουλου.
    Το Addthis όπως και το addtoany τα γνωρίζω, δεν είμαι όμως ελληνικά.
    Τις επόμενες ημέρες θα το δοκιμάσω στο https://game20.gr και στο https://mynextphone.gr.

  • Αγαπητέ soto όταν σχεδιαζόταν το site και γενικά η συγκεκριμένη υπηρεσία δεν υπήρχε στο πρόγραμμα να δωθεί οποιοδήποτε ελληνικό στοιχείο που να παραπέμπει Ελλάδα. Στο εξωτερικό είναι μεγάλος ο ανταγωνισμός σε τέτοιου είδους υπηρεσίες, από διάφορες χώρες, και κανένας δεν ενσωμάτωσε κάποιο στοιχείο από τον τόπο καταγωγής τους. Στόχος του social bookmarking είναι να χρησιμοποιείται από όλο τον κόσμο και όχι από τους χρήστες μίας χώρας και μόνο. Και ούτε να υπήρχε περίπτωση μέσα από την ιστοσελίδα να καυχιόμασταν ότι π.χ. είμαστε από την Ελλάδα, η πρώτη ελληνική προσπάθεια auto bookmarking. Αυτό καλό θα ήταν να το διέδιδαν οι ίδιοι οι χρήστες της υπηρεσίας μας. Το ότι 3-4 links δεν δούλευαν, κατά καιρούς οι social υπηρεσίες κάνουν διάφορες αλλαγές στην αναβάθμιση των συστημάτων τους με αποτέλεσμα να παρατηρούνται ασυμβατότητες. Παλαιότερα το addthis είχε για τουλάχιστον 2 χρόνια το tailrank.com στο μενού του και δεν λειτουργούσε. Κάνε μια επίσκεψη tailrank.com και θα καταλάβεις γιατί υπήρχε πρόβλημα. Θα εκτίμουσαμε για feedback για να γινόμαστε καλύτεροι. Ελληνική αντιγραφή δεν υπάρχει. Αν μπεις socialtwist.com, sharethis.com, freetellafriend.com, addtoany.com θα δούμε διεθνείς αντιγραφές. Από όλους, ακόμα και από addthis, το e-mailit έχει κάποια ανταγωνιστικά στοιχεία. Ευχαριστώ.

  • Σε ενημέρωση των χρηστών Techblog μετά από αναζήτηση τα sites:wirefan.com,plugim.com,bookmarkus.com δεν λειτουργούν. Αυτό δεν είναι λάθος του e-mailit. Συμβαίνει και σε άλλες παρόμοιες υπηρεσίες σαν το e-mailit. Οι εν λόγω υπηρεσίες θα απομακρυνθούν από το μενού. Το e-mailit έχει ενσωματωμένες και τις ελληνικές social υπηρεσίες bobit.gr,cull.gr,buzz.reality-tape.com

  • Πολύ ενδιαφέρουσα Ελληνική προσπάθεια.
    Ο καθένας με τον πόνο του, εφόσον έχω Blogger blog θα προτιμούσα να υπάρχουν οδηγίες(αν όχι να προστίθεται αυτόματα ο κώδικας στο μπλογκ) για το που τοποθετείται συγκεκριμένα ο κώδικας στο μπλογκ

  • Το παρόν post δεν θα ήθελα να χαρακτηριστεί spam αλλά ως update των παραπάνω παλαιότερων posts. Πλέον, το E-MAILIT.COM είναι πιο αναβαθμισμένο, σε όλους τους τομείς, από ποτέ. Επισκευθείτε την 1η και μοναδική ελληνική πλατφόρμα διαμοιρασμού ιστοσυνδέσμων.

  • Η τρέχουσα έκδοση είναι απλά εκπληκτική.
    Ταχύτατη και με τη δυνατότητα να προβάλλω ads στο site μου, όταν κάποιος κάνει share.
    (Όποιος θέλει το χρησιμοποιεί, δεν είναι forced feature)
    Γενικά πολύ καλό και χαίρομαι που είναι κι ελληνικό.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.