COSMOTE my view, Ανανεωμένο με φρέσκια εικόνα

Με το πάτημα ενός κουμπιού, οι χρήστες του COSMOTE my view μπορούν μέσα από το κινητό τους να απολαύσουν όλες τις αγαπημένες τους υπηρεσίες όπως μουσική, παιχνίδια, ενημέρωση, αλλά και επώνυμες web υπηρεσίες όπως Windows Live Messenger, Facebook, hi5. Το νέο δυναμικό περιβάλλον του COSMOTE my view προσφέρει άμεση πληροφόρηση για θέματα επικαιρότητας, ενώ παράλληλα δίνει σε όλους τη δυνατότητα να οργανώσουν τη διασκέδαση, τα ταξίδια, αλλά και τις αγορές τους.

Η κεντρική ενότητα με τίτλο «Σήμερα» αποτελεί έναν πλήρη οδηγό ενημέρωσης με καθημερινή ανανέωση από ειδήσεις, αποκλειστικότητες, προτάσεις, ιδέες και όλες τις διαθέσιμες υπηρεσίες. Επιπλέον, με την υπηρεσία COSMOTE My Account οι χρήστες του COSMOTE my view μπορούν να διαχειρίζονται τη σύνδεσή τους και μέσα από το κινητό τους.

Με πλούσιο περιεχόμενο και σε συνεργασία με τους μεγαλύτερους και πιο έγκυρους παρόχους από την Ελλάδα και το εξωτερικό, το COSMOTE my view αποτελεί μια καθημερινή συνήθεια για τους συνδρομητές της COSMOTE, ακόμη και στις διακοπές τους.

Επεξεργάστηκε την 24 Ιουλίου 2009 17:09

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αλέξανδρος Παππάς

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.