Τρίτη
02/12/2008

Emarket.gr, Αυτό είναι το ελληνικό eBay(;)

Το Emarket.gr είναι η μεγαλύτερη ιστοσελίδα δημοπρασιών στην Ελλάδα. Με έναν διαρκώς αυξανόμενο αριθμό εγγραφών και επιτυχημένων συναλλαγών, έχει καταφέρει να ισχυροποιήσει την θέση του στην Ελληνική αγορά. Μέσω της ιστοσελίδας κάθε εγγεγραμμένος επισκέπτης μπορεί να δημιουργήσει μια δημοπρασία ή να πουλήσει ένα αντικείμενο σε σταθερή τιμή και φυσικά να αγοράσει μεταχειρισμένα ή καινούργια προϊόντα σε συμφέρουσες τιμές.

Το Emarket.gr έχει προβεί σε σημαντικές βελτιώσεις των υπηρεσιών του, ενώ νέες υπηρεσίες στα μέλη του έχουν κάνει την εμφάνισή τους στο site, τους τελευταίους μήνες.

– Νέοι τρόποι προβολής μίας δημοπρασίας (π.χ με έντονα γράμματα στον τίτλο, με έντονο background στον τίτλο, προτεινόμενη δημοπρασία στην κεντρική σελίδα χωρίς φωτογραφία, κ.ά)
– Περισσότερες επιλογές στην καταχώρηση ενός προϊόντος στην κατηγορία Οχήματα
– Περισσότερες επιλογές στην αναζήτηση ενός αυτοκινήτου.
– Δυνατότητα δημιουργίας E-store, για ένα μέλος του Emarket.gr που πουλάει προϊόντα και επιθυμεί να έχει συγκεντρωμένες τις διάφορες πληροφορίες

Σχεδόν σε 40.000 ανέρχονται τα προϊόντα σε καθημερινή βάση που πωλούνται καθημερινά μέσω του Emarket.gr, αριθμός που δημιουργεί μία μεγάλη ποικιλία και γκάμα για ελληνικό site δημοπρασιών. Μάλιστα, αυτός ο αριθμός διαρκώς αυξάνεται, ενώ ανανεώνεται συνεχώς (δηλαδή, αν δεν βρεις σήμερα ένα προϊόν που ψάχνεις, τότε έχεις ελπίδες να το βρεις αύριο-μεθαύριο!)

Τα πιο δυνατά σημεία του Emarket.gr είναι μεταξύ άλλων:
– Η καταχώρηση προϊόντων είναι δωρεάν (μόνο αν το πουλήσεις και σε ένα μήνα έχεις κάνει πάνω από 100 ευρώ τζίρο, τότε το site σου ζητάει το 2% από το τζίρο που έκανες μέσα από το Emarket.gr)
– Ο μεγάλος αριθμός ανθρώπων που το επισκέπτονται καθημερινά για να αγοράσουν ή να πουλήσουν προϊόντα.
– Ο εύκολος και απλός τρόπος καταχώρησης ενός προϊόντος προς πώληση
– Η αυστηρή πολιτική εγγραφής του Emarket.gr, που αποτρέπει διάφορους επιτήδειους να γράφονται πάνω από μία φορά και να στήνουν δημοπρασίες, όπως γίνεται σε άλλα sites.
– Η έμφαση που δίνεται στην υποστήριξη πελατών και την λύση αποριών ή άλλων προβληματισμών των μελών.

Η διαδικασία αγοράς είναι εύκολη και απλή, ενώ μόλις αγοράσεις κάτι, σου έρχεται ένα email με όλα τα στοιχεία που πρέπει να ξέρεις από τον πωλητή, για να ολοκληρώσεις την διαδικασία (να πληρώσεις δηλαδή, ανάλογα με τους τρόπους που θέτει ο κάθε πωλητής και να παραλάβεις το προϊόν). Καλό είναι πάντα βέβαια να θυμάσαι να αφήσεις μία αξιολόγηση, (θετική, ουδέτερη ή αρνητική) στον πωλητή, ώστε κάποιο άλλο μέλος που θέλει να κάνει συναλλαγή μαζί του, να έχει μία ιδέα για το αν είναι αξιόπιστος ή όχι.

Το Emarket.gr όταν πρωτοεμφανίστηκε στην ελληνική αγορά, σαν Fleamarket.gr, εισήγαγε έναν νέο τρόπο πώλησης προϊόντων, εκτός από τον “κλασσικό” τότε, για την Ελλάδα: τις εφημερίδες με αγγελίες. Τώρα, 8 χρόνια μετά, το Emarket.gr συνεχίζει να αυξάνει διαρκώς τις δυνατότητες που προσφέρει στα μέλη του δημιουργώντας υπηρεσίες, που δεν υπάρχουν αντίστοιχες στην ελληνική αγορά (όπως για παράδειγμα η νέα μορφή των δημοπρασιών αυτοκινήτων).

Μπείτε κι εσείς να ανακαλύψετε μόνοι σας έναν νέο τρόπο αγοραπωλησίας προϊόντων online, στο www.emarket.gr

Μάθε για:

Συντάκτης: .

7 Σχόλια

 1. Ο/Η μάκης λέει:

  Το http://www.emarket.gr είναι το πιο χρήσιμο εργαλείο για κάποιον, σαν εμένα που θέλει να ξεφορτωθεί ένα αντικείμενο.
  Παρόλα τα προβλήματα που είχε στην αρχή της χρονιάς – ενοχλητικά σε μεγάλο βαθμό- οι άνθρωποι που το έχουν έχουν κάνει εξαιρετική δουλειά από τότε.
  Πολύ πιο εύχρηστο και με περισσότρα προϊόντα.
  Δηλώνω fan!
  :)

 2. Ο/Η cVlachakis λέει:

  To E-shop.gr ρίχνει τις τιμές 13 προϊόντων του ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ μέσω του Emarket.gr. Η προσφορά ισχύει για 13 προϊόντα και οι εκπτώσεις φτάνουν μέχρι και το 10%.

  Η συγκεκριμένη προσφορά ισχύει μέχρι το τέλος του 2008.

  Είναι μία πιλοτική ενέργεια που έγινε από κοινού από τις δύο εταιρείες, στοχεύοντας στην εκμετάλλευση του μεγάλου όγκου μελών του Emarket.gr και την αύξηση των πωλήσεων του εν λόγω συνεργάτη του Emarket.gr μέσα από αυτό. Η ενέργεια αυτή είναι πιλοτική και αναμένεται να επεκταθεί και με άλλες εταιρείες, που θα ενδιαφερθούν να πουλήσουν μέσω ειδικών προσφορών στο μεγαλύτερο site δημοπρασιών της χώρας.

 3. Ο/Η vanhallen λέει:

  Για μένα το emarket.gr είναι το ένα και μοναδικό site δημοπρασιών …. είμαι γραμμένος σχεδόν σε όλα και πουλάω τα προϊόντα μου. Δεν υπάρχει σύγκριση παιδιά ….. το emarket είναι έτη φωτός μπροστά ! Δηλώνω και εγώ super fan !!!! Συγχαρητήρια στην νέα ομάδα που έχει ρίξει πολύ δουλειά ! Άντε και καλές αγοροπωλησίες ….

 4. Ο/Η Παναγιώτης λέει:

  Ρε συ Βλαχάκη, τη μια λες ότι το e-market είναι το καλύτερο και την άλλη ότι είναι η ricardo…
  Αποφάσισε.. Γνώμη μου πάντως είναι ότι το ricardo έχει έρθει για να μείνει… Είναι σε όλη την Ευρώπη από ότι είδα και για να ρίχνει φράγκα εδώ κάτι σημαίνει.. Χρησιμοποιώ το e-market αλλά έχει αρχίζει να με κερδίζει το άλλο… Είναι πιο καθαρό.. Το e-market θα το στηρίξω όσο μπορώ αλλά δεν το βλέπω να την παλεύει…

 5. Ο/Η vanhallen λέει:

  ξέρεις φιλε μου πόσοι ήρθαν για να μείνουνε και είναι στην ουρα και ψυχορραγούν ? στο ricardo που λες το 90% είναι πιτσιρικάδες που χτυπάνε για την πλακα τους και μετά άμα τους βρείς να αγοράσουνε το προϊόν σφύρα μου …. από εμπειρία σου μιλάω και εγώ είμαι και στα 2 μέλος …. 10 δίνω στο στο emarket και ένα στο ricardo …. και άμα το πάρουν και αυτό τυχερός είμαι …. ποιο να με κερδίσει εμενα ? το emarket που το 99% είναι φερέγγυοι χρηστες η το ricardo που είναι το 99% πιτσιρικάδες χαβαλετζήδες ? τι να το κάνω άμα ρίχνουν εκατομμύρια euro σε διαφήμιση ? εγώ την δουλειά μου θέλω να κάνω ….
  δεν είναι τυχαίο φιλε μου που το emarket ένα no1 στην ελλάδα εδώ και 9 χρονια …… οι άλλοι δεν την παλεύουνε … belive me …..

 6. Ο/Η cVlachakis λέει:

  Δελτίο Τύπου emarket.gr:

  Bonus κατάθεσης έως και 200% από το Emarket.gr

  Το Emarket.gr, το πρώτο site δημοπρασιών στην Ελλάδα, πρωτοπορεί και δίνει έως και 200% bonus, σε μορφή πόντων σε όσα από τα 130.000 μέλη του που θα καταθέσουν χρήματα στο λογαριασμό τους έως Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2009.

  Το bonus ισχύει για όσα μέλη δεν έχουν προηγούμενες οφειλές στο λογαριασμό τους και για ποσά άνω των 15 ευρώ. Το bonus ανέρχεται στο 100% και αφορά σε πόντους, τους οποίους μπορούν να χρησιμοποιήσουν για την προβολή των καταχωρήσεών τους στο http://www.emarket.gr. Από καταθέσεις των 100 ευρώ και πάνω προσφέρεται bonus πόντων 200%!

  Οι bonus πόντοι θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την προβολή ενός προϊόντος, με έναν από τους 6 τρόπους προβολής μίας καταχώρησης, που προσφέρει το Emarket.gr:

  Προτεινόμενο προϊόν στην Κεντρική Σελίδα, με φωτογραφία
  Προτεινόμενο προϊόν στην Κεντρική Σελίδα, χωρίς φωτογραφία
  Προτεινόμενο Προϊόν σε Κατηγορία
  Προϊόν με έντονο (highlighted) χρώμα
  Προτεινόμενο προϊόν στα αποτελέσματα αναζήτησης

 7. Ο/Η dodo21 λέει:

  +1 για το emarket.gr !!!
  Εγώ που είμαι ανήλικος και δεν μπορώ ακόμα να εγγραφώ σε αυτό το site αγοραπωλησιών, έχω συστήνει το emarket.gr στον πατέρα μου, ο οποίος εδώ και 5-6 μήνες κάνει πολλές αγορές με αρκετά μεγάλο ποσοστό συμφέρους αφού τα μισά + προϊόντα που τίθενται σε δημοπρασία πωλούνται σε τιμές – του 1/3 της κανονικής αξίας τους!

  Πραγματικά, το emarket.gr είναι το ελληνικό ebay.
  Όπως είπε και ο vanhallen στο ricardo οι πιο πολλοί πάνε και χτυπάνε τις δημοπρασίες για ”πλάκα” το οποίο θεωρώ αρκετά ηλίθιο!

Η γνώμη σας

Παρακαλούμε σχολιάστε με ελληνικούς πεζούς χαρακτήρες, όχι greeklish.

Πατώντας "Αποστολή" αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.