Facebook, Twitter, και Instagram: Κατήργησαν βίντεο του Trump για παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων

, Facebook, Twitter, και Instagram: Κατήργησαν βίντεο του Trump για παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων

Ο Αμερικανός Πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ συγκρούστηκε τις προηγούμενες ημέρες με το Twitter, μετά από ένα tweet του Τραμπ το οποίο χαρακτηρίστηκε από την πλατφόρμα ως “μη τεκμηριωμένο”. Λίγες ημέρες αργότερα, έγινε γνωστό ότι ο Πρόεδρος της Αμερικής ετοιμάζει μία εκτελεστική εντολή για τα social media ωστόσο θέση στην δήλωση του Τραμπ πήρε μόνο το Twitter με το Facebook και το Instagram να μένουν έξω από την διαμάχη.

Ο Τραμπ δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του ένα βίντεο τεσσάρων λεπτών ως μέρος της καμπάνιας του και μετά από καταγγελία του DMCA, το Facebook, το Twitter αλλά και το Instagram κατάργησαν το βίντεο. Το βίντεο αυτό περιείχε εικόνες από την δολοφονία του Αφροαμερικανού, George Floyd. Το βίντεο του Τραμπ σύμφωνα με πληροφορίες καταργήθηκε από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για παραβίαση δικαιωμάτων.

Το τέταρτο βίντεο της καμπάνιας του Τραμπ, υπάρχει ακόμη στο YouTube καθώς σύμφωνα με την πλατφόρμα δεν υπάρχει καμία καταγγελία από το DMCA. Στο Twitter ο Τραμπ έγραψε ότι η κατάργηση του βίντεο ήταν παράνομη, με τον CEO του Twitter να απαντάει επίσημα στο tweet του Προέδρου.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Oh hi Mark

Και καλα.. “πνευματικα δικαιωματα”.
Α ρε, ωραια δημοκρατια που εχουμε…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Twitter

Χ: Θα εφαρμόσει μικρή χρέωση στους νέους χρήστες για να αλληλεπιδρούν

Η πλατφόρμα μέσων κοινωνικής δικτύωσης X θα αρχίσει σύντομα να εφαρμόζει σε νέους χρήστες «μικρή χρέωση» για τη δημοσίευση περιεχομένου κ.α.

Internet Elon Musk Twitter

X: Ο χρήστες δεν θα μπορούν να κρύψουν πλέον το μπλε τικ τους

Το X δεν θα επιτρέπει πλέον στους χρήστες να κρύβουν τα μπλε τικ τους, ανεξάρτητα από το αν έχουν πληρώσει premium συνδρομή ή όχι.

Software Instagram

Instagram: Θα θολώνει τις γυμνές φωτογραφίες που στέλνονται σε ανηλίκους

Το Instagram ετοιμάζεται να λανσάρει μια νέα λειτουργία ασφαλείας που θολώνει τις γυμνές εικόνες στα μηνύματα.

Software Instagram TikTok

TikTok: Ετοιμάζεται να ανταγωνιστεί το Instagram με την εφαρμογή Notes για φωτογραφίες

To ΤikTok ετοιμάζεται να ανταγωνιστεί ευθέως το Instagram με μια νέα εφαρμογή για φωτογραφίες που, όπως διέρρευσε, θα λέγεται Notes.