Ήρθε το Hotmail.gr

Η Microsoft ανακοίνωσε σήμερα το hotmail.gr, την Ελληνική έκδοση της δημοφιλούς υπηρεσίας Windows Live Hotmail, που παρέχει υψηλή ταχύτητα, προστασία ενάντια στην ανεπιθύμητη αλληλογραφία και ενισχυμένη ασφάλεια. Οι Έλληνες χρήστες έχουν πλέον τη δυνατότητα, να δημιουργήσουν ένα λογαριασμό στο hotmail.gr και μέσα σε αυτόν να συμπεριλάβουν όσους λογαριασμούς e-mail επιθυμούν.

, Ήρθε το Hotmail.gr

Χάρη στα καινούργια χαρακτηριστικά του hotmail.gr, η διαδικασία μεταφοράς των περιεχομένων από έναν ήδη ενεργό λογαριασμό e-mail, σε ένα μόνο αποθηκευτικό χώρο στο Hotmail είναι ιδιαίτερα γρήγορη και απλή, διευκολύνοντας τη συγκέντρωση και διαχείριση των διαφορετικών λογαριασμών ηλεκτρονικής αλληλογραφίας μέσω ενός τόπου και ενός και μόνο προσωπικού κωδικού.

Windows Live Hotmail
– Απεριόριστος αποθηκευτικός χώρος: Επιτρέπεται η αποθήκευση όλων των e-mail, καθώς τo Hotmail προσφέρει πλέον απεριόριστο αποθηκευτικό χώρο σε όλους τους λογαριασμούς e-mail.

– Σύνδεση όλων των e-mail λογαριασμών σας σε ένα μόνο λογαριασμό: Για αυτούς που χρησιμοποιούν περισσότερους από έναν λογαριασμό e-mail, όπως Gmail, Yahoo mail κλπ., τώρα μπορούν με το Windows Live Hotmail να τους διαχειριστούν όλους, μέσα από το φάκελο «εισερχόμενα» του Hotmail.

– Έμφαση στην Ασφάλεια: Οι καινοτόμες τεχνολογίες της Microsoft βοηθούν στην αντιμετώπιση της ανεπιθύμητης αλληλογραφίας και στην ενίσχυση της ασφάλειας. Η ανεπιθύμητη αλληλογραφία ή τα spam e-mails μεταφέρονται αυτομάτως στο φάκελο “Junk” με τη βοήθεια της τεχνολογίας “SmartScreen”.

– Εύκολη πρόσβαση στο e-mail μέσω του κινητού τηλεφώνου: Οι συσκευές που ενσωματώνουν το λειτουργικό Windows Mobile επιτρέπουν τον αυτόματο συγχρονισμό του e-mail με τις υπηρεσίες του Hotmail. Επιπλέον οι χρήστες τηλεφώνων που διαθέτουν εναλλακτικά λειτουργικά συστήματα, έχουν τη δυνατότητα πρόσβασης στο λογαριασμό τους μέσω ενός browser ή με την χρήση των αντίστοιχων τηλεφωνικών εφαρμογών, όπως το Nokia Messaging η το Blackberry client.

– Σύνδεση με το Windows Live Messenger: Το online πρόγραμμα Windows Live Messenger είναι πλέον διαθέσιμο στο φάκελο «εισερχόμενα» του λογαριασμού Hotmail.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Andrew Ckor

Κώστα σίγουρα δουλεύει από σήμερα γιατί σε κάνει redirect στο κλασσικό login.live.com..

nethall.gr

Andrew περίμενε 3-48 ώρες να κάνει refresh τους DNS o ISP σου

Andrew Ckor

Ήμουνα και στον server της UK, και το αλλάξα πιο πριν αλλά ντάξει λογικό ειναι περιμένω…;)

pandelis

μήπως έρθει και το xbox live στην Ελλάδα με αυτή την αλλαγή??

Andrew Ckor

Επίσημα μάλλον εννοείς, γιατί ανεπίσημα γίνετε..

Gio

ginete na boume sto messenger anti na grapsoume hotmail.com pou eine to email na grapsoume hotmail.gr kai na bei?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple featured MacBook Air

Η Microsoft λέει ότι τα Windows laptop με Snapdragon X Elite θα είναι πιο γρήγορα από το M3 MacBook Air

Η Microsoft θα υποστηρίξει ότι τα επερχόμενα Windows laptop με τον Snapdragon X Elite της Qualcomm είναι ταχύτερα από το Μ3 MacBook Air.

Software featured Microsoft Windows 11

Η Microsoft καταργεί το WordPad από τα Windows 11 μέσα στη χρονιά

Η εφαρμογή WordPad αποτελεί μέρος των Windows από τα Windows 95, αλλά η Microsoft ανακοίνωσε πέρυσι ότι την καταργεί από τα Windows 11.

Software Android Microsoft Windows 11

Windows 11: Τέλος η υποστήριξη για εφαρμογές Android

Η Microsoft θα σταματήσει να υποστηρίζει τις εφαρμογές Android στα Windows αλλά οι υπάρχοντες χρήστες θα πάρουν μια παράταση ενός χρόνου.

Business AI Microsoft

Mistral AI: Συνεργασία με τη Microsoft για τη γαλλική startup – Αποκάλυψε τον ανταγωνιστή του ChatGPT, Mistral Large

 Η γαλλική startup Mistral AI αποκάλυψε ένα νέο μεγάλο γλωσσικό μοντέλο (LLM) που θα ανταγωνιστεί το ChatGPT της OpenAI.