Huawei, Επενδύει 600 εκ. δολάρια στο 5G

Η Huawei Technologies επενδύει στα γρήγορα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας επόμενης γενιά 5G με πλάνο 600 εκ. δολάρια έως το 2018 σύμφωνα με τον CEO της εταιρέιας κ. Ken Hu. Με τα μελλοντικά δίκτυα 5G θα μπορούμε να επιτυγχάνουμε ταχύτητες 10 Gigabits per second (100 φορές γρηγορότερο από το τωρινό 4G).

Η Huawei ξεκίνησε να επενδύει στο 5G πίσω το 2009 και έχει ιδρύσει 9 κέντρα έρευνας και ανάπτυξης ανά τον κόσμο. Από το 4G στο 5G θα υπάρξει το μεταβατικό στάδιο του 4.5G με την Huawei να σκοπεύει να το διαθέσει εμπορικά μέσα στο 2016 με ταχύτητες 6Gpbs.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 18 Οκτωβρίου 2014 17:53

Σχόλια

  • Eίμαι σίγουρος ότι μέσα σε 2-3 χρόνια οι "φιρμάτες" εταιρίες θα τρώνε σκόνη από εταιρίες όπως η Huawei αν συνεχίσουν την ίδια πολιτική...

  • Μην φάτε κιναζάκια. Και μόνο το σήμα της καταθλιπτικό είναι σαν να έχεις ψωνίσει κινητά απο την λαική. ¨οση και να είναι ότι και να είναι είναι απλά μια κινεζιά. Αντε γεια.

  • Με κάτι τέτοιοuς σαν και εσένα Chris που έχουν καβαλήσει καλάμι μοσχοπουλάει τα Made in China Iphone η Apple 800άρια + , όσο για την Κορεάτικη Samsung δεν μπορώ να πω. Αλλό επίπεδο το (ποιοτικότατο) πλαστικό πληρώνεις κάτι παραπάνω άλλα μοιάζει με δέρμα. Και άσε εμάς τους κοινούς θνητούς να αγοράζουμε μεταλικές η γυάλινες κινεζιές.

  • Το πρόβλημα φίλε μου δεν είναι πως εγω εχω καβαλήσει το καλάμι αλλά εσείς. ¨Εχετε ορίσει τους εαυτούς σας υπέυθυνουν τιμολόγησης, τεχνολογικής αξιολόγησης και ότι άλλο μήπως και καταφέρετε να δικαιολογήσετε αυτή την εσωτερική ορμητική ανάγκη σας για ισωπεδωτισμό και εξίσωση όλων όσων εναντιώνονται στον εσωτερικό αυθαίρετο ορισμό εκείνων των οποίων εσείς έχετε ονομάσει ορθών. Πρίν σχολιάσετε η προσβάλλετε κάντε μια εσωτερική αναζήτηση ωστε να ορίσετε και να ξεδιαλύνετε το ΘΕΛΩ απο το ΠΡΕΠΕΙ και το ΕΙΝΑΙ.

  • Μπλα μπλα Chris...κουράζεις . Στο θέμα μας ..πάλι καλά που υπάρχει η Huawei και βγαίνουν flagships σαν το Honor 6. Πληρώνεις κινητό που μαμαει ...Όχι μάρκετινγκ

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.