Η Ιταλία γίνεται η 3η ευρωπαϊκή χώρα με δίκτυο 5G

5G, Η Ιταλία γίνεται η 3η ευρωπαϊκή χώρα με δίκτυο 5G

Η Ελβετία ήταν η πρώτη χώρα που δέχθηκε την 5G τεχνολογία με την EE να κυκλοφορεί το δεύτερο εμπορικό 5G δίκτυο στο Ηνωμένο Βασίλειο. Η Vodafone ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το δίκτυο επόμενης γενιάς σε 28 δήμους των πόλεων Μιλάνο, Τορίνο, Μπολόνια, Ρώμη και Νάπολη στην Ιταλία.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Vodafone δήλωσε ότι το 2021 περισσότερες από 100 πόλεις και δήμοι της Ιταλίας θα επωφεληθούν από την gigabit ταχύτητα που επιτρέπει το νέο δίκτυο και πως θα χρειαστούν τουλάχιστον 4.5 ακόμη χρόνια από τότε ώστε το 5G να έχει την ίδια κάλυψη με το 4G.

Με την κυκλοφορία του δικτύου, η Vodafone θα κυκλοφορήσει επιπλέον τρία smartphone που μπορούν να υποστηρίξουν το δίκτυο, το Xiaomi Mi Mix 3 5G, LG V50 ThinQ 5G αλλά και το Samsung Galaxy S10 5G που χρησιμοποιήθηκε για δοκιμή στον Μανχάταν και που ξεπέρασε το 1.3Gbps download speed.

Όσοι αποφασίσουν να μεταβούν στην επόμενη γενιά internet θα πρέπει να πληρώσουν 5 ευρώ ανά μήνα περισσότερα στην Vodafone.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Vendetta

Να αναμένουνε τερατογεννήσεις, αύξηση του καρκινου και μακροπροθεσμα, συντέλεια του κόσμου. Αγαπητοί σύντροφοι προετοιμαστείτε. Φτιαξτε υπόγεια καταφύγια!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Qualcomm Snapdragon Snapdragon

Αυτό θα είναι το πρώτο smartphone με Snapdragon 8 Gen 4

Το Snapdragon 8 Gen 4 θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο ως το νέο κορυφαίο chipset για κινητά από την Qualcomm.

Gear Apple Apple Pencil featured

«Let Loose»: Ανακοινώθηκε event από την Apple στις 7 Μαΐου για τα νέα iPad

Η Apple ανακοίνωσε ότι θα πραγματοποιήσει ένα special event την Τρίτη 7 Μαΐου με ένα live streaming διαθέσιμο σε Apple.com και YouTube.

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Ολοκληρωτική αποκάλυψη σε hands-on βίντεο

Το Google Pixel 8a συνεχίζει να διαρρέει σαν τρελό και σήμερα έχουμε νέο leak από κατάστημα πώλησης κινητών τηλεφώνων στην Καζαμπλάνκα.

Software Apple featured

Apple: Εξαγοράζει γαλλική εταιρεία τεχνητής νοημοσύνης με εξειδίκευση στην επεξεργασία on device

Η Apple εξαγόρασε την startup τεχνητής νοημοσύνης Datakalab με έδρα το Παρίσι για να της παρέχει εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης on device.