Internet

Η Ιταλία γίνεται η 3η ευρωπαϊκή χώρα με δίκτυο 5G

Η Ελβετία ήταν η πρώτη χώρα που δέχθηκε την 5G τεχνολογία με την EE να κυκλοφορεί το δεύτερο εμπορικό 5G δίκτυο στο Ηνωμένο Βασίλειο. Η Vodafone ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το δίκτυο επόμενης γενιάς σε 28 δήμους των πόλεων Μιλάνο, Τορίνο, Μπολόνια, Ρώμη και Νάπολη στην Ιταλία.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Vodafone δήλωσε ότι το 2021 περισσότερες από 100 πόλεις και δήμοι της Ιταλίας θα επωφεληθούν από την gigabit ταχύτητα που επιτρέπει το νέο δίκτυο και πως θα χρειαστούν τουλάχιστον 4.5 ακόμη χρόνια από τότε ώστε το 5G να έχει την ίδια κάλυψη με το 4G.

Με την κυκλοφορία του δικτύου, η Vodafone θα κυκλοφορήσει επιπλέον τρία smartphone που μπορούν να υποστηρίξουν το δίκτυο, το Xiaomi Mi Mix 3 5G, LG V50 ThinQ 5G αλλά και το Samsung Galaxy S10 5G που χρησιμοποιήθηκε για δοκιμή στον Μανχάταν και που ξεπέρασε το 1.3Gbps download speed.

Όσοι αποφασίσουν να μεταβούν στην επόμενη γενιά internet θα πρέπει να πληρώσουν 5 ευρώ ανά μήνα περισσότερα στην Vodafone.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 6 Ιουνίου 2019 16:44

Σχόλια

  • Να αναμένουνε τερατογεννήσεις, αύξηση του καρκινου και μακροπροθεσμα, συντέλεια του κόσμου. Αγαπητοί σύντροφοι προετοιμαστείτε. Φτιαξτε υπόγεια καταφύγια!!!

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Γιώργος Ανδρονικίδης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.