Internet Explorer 8 | Διαθέσιμη η beta έκδοση

Η Microsoft ανακοίνωσε μια σειρά νέων προγραμμάτων για την δημιουργία δικτυακών εφαρμογών. Ανάμεσα σε αυτά τα προγράμματα παρουσιάστηκε και η beta έκδοση του Internet Explorer 8. Στο ετήσιο συνέδριο που διοργανώνει η Microsoft στο Las Vegas παρουσιάστηκαν οι δοκιμαστικές εκδόσεις των ΙΕ8, Silverlight 2 και Expression Studio 2.

Ο Γενικός διευθυντής του δημοφιλή browser Dean Hachamovitch έκανε την πρώτη παρουσίαση του ΙΕ8. Όπως ανέφερε ο ίδιος στην ομιλία του πρωταρχικός στόχος για τον Internet Explorer 8 είναι η συμβατότητα με εφαρμογές που είχαν σχεδιαστεί για προηγούμενες εκδόσεις του ΙΕ αλλά και με τους υπόλοιπους browsers. Η ασυμβατότητα ήταν το κύριο πρόβλημα προηγούμενων εκδόσεων του IE.

Ο Internet Explorer 8 έρχεται να λύσει αυτά τα προβλήματα και η Microsoft σε συνεργασία με την W3C προχωράει ένα βήμα ακόμα προκειμένου τα πρότυπα που δημιουργούνται σταδιακά, να εξασφαλίζουν την επιθυμητή από τους προγραμματιστές και εν τέλει από τους χρήστες, ομοιομορφία σε όλους τους browsers της αγοράς

Επεξεργάστηκε την 31 Οκτωβρίου 2010 20:14

Κοινοποίηση
Συντάκτης:

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.