Internet Explorer 8 download

Ανακοινώθηκε χθες η διάθεση του Windows Internet Explorer 8 της Microsoft, ο οποίος διατίθεται σε 25 συνολικά γλώσσες, μεταξύ αυτών και η ελληνική,και μπορεί κανείς εύκολα να τον κατεβάσει από εδώ. Ο Internet Explorer 8 είναι ακόμα πιο εύχρηστος και πιο γρήγορος, ενώ προσφέρει παράλληλα ενισχυμένη ασφάλεια στο χρήστη. Οι σημαντικές βελτιώσεις που έχουν γίνει σε θέματα ασφάλειας, προσφέρουν προστασία από τις ήδη υπάρχουσες αλλά και από τις επερχόμενες διαδικτυακές απειλές.

, Internet Explorer 8 download

Παράλληλα, με τη χρήση του Internet Explorer 8, μειώνεται σημαντικά ο χρόνος που απαιτείται στο διαδίκτυο για την ολοκλήρωση των δημοφιλέστερων ενεργειών, όπως η αναζήτηση, η χρήση χαρτών και ο διαμοιρασμός αρχείων, ενώ παράλληλα διευκολύνεται η χρήση δημοφιλών διαδικτυακών υπηρεσιών.

Περισσότερη ασφάλεια
Ο Internet Explorer 8 προσφέρει προστασία, καθώς πρόσφατη έρευνα των NSS Labs δείχνει ότι ο νέος browser αποκλείει διπλάσιο έως τετραπλάσιο αριθμό ιών, συγκριτικά με άλλους browsers. Επιπλέον, ο Internet Explorer 8 ενσωματώνει χαρακτηριστικά ασφάλειας που εμποδίζουν ανεπιθύμητες διαδικτυακές επιθέσεις και απειλές.

Πιο γρήγορα και εύκολα οι καθημερινές λειτουργίες
Εκτός από τα θέματα ασφάλειας και προστασίας, ο Internet Explorer 8 χαρακτηρίζεται από την ακόμα ταχύτερη εμφάνιση ιστοσελίδων. Στη νέα αυτή έκδοση έχουν προστεθεί επιπλέον χρήσιμες λειτουργίες που διευκολύνουν ακόμα περισσότερο την πλοήγηση στο διαδίκτυο. Σε αυτές περιλαμβάνονται:
Accelerators: Η λειτουργία αυτή επιτρέπει την ευκολότερη και γρηγορότερη ολοκλήρωση διαδικτυακών ενεργειών, καθώς συγκεκριμένες δράσεις που υλοποιούνται μέσω διαδικτυακών υπηρεσιών όπως Facebook, ESPN, Live.com και Sina είναι εφικτές απευθείας μέσω της εκάστοτε ανοιχτής ιστοσελίδας. Με ένα δεξί κλικ στη λέξη ή τη φράση του ενδιαφέροντος, δίνεται η δυνατότητα για χρήση υπηρεσίας χάρτη, ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και διαμοιρασμού.
Web Slices: Με αυτήν τη λειτουργία, μπορεί κανείς να έχει ανά πάσα στιγμή άμεση πρόσβαση σε πληροφορίες από αγαπημένα sites όπως το Digg, το Yahoo Mail, το OneRiot και το eBay.
Αναζήτηση εικόνων (visuals): Το Instant Search Box επιτρέπει την ολοκληρωμένη αναζήτηση, παρουσιάζοντας στον χρήστη εικόνες καιsites, ως αποτέλεσμα της αναζήτησής. Για παράδειγμα οι New York Times, το Amazon και η Wikipedia, καθώς και ότι υπάρχει αποθηκευμένο στα Αγαπημένα και στο Ιστορικό μπορούν να αποτελέσουν αποτέλεσμα της αναζήτησης.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

14 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
vaggelis

κατέβασα τον ie8 και διαπίστωσα ένα λάθος.Πήγα να κάνω πληρωμή μέσω internet της εθνικής,και δεν με άφηνε….ενώ με τον firefox έγινε κανονικά.Κατά τα άλλα μια χαρά.

Κωνσταντίνος Κουφουδάκης

Ευχαριστώ!
Μώλις το έβαλα 🙂

matellas xristos

pisteyw oti einai fobero!!!

takas gregory

ΚΑΤΕΒΑΣΑ ΤΟ IE8 ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΞΑ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ.ΠΩΣ ΓΥΡΙΖΩ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ? ΠΗΓΑ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΤΕΒΑΣΩ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ.ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΩ?

maria

tnxxx!!

vasillis

teleio

By MaNoUsOs

gia sas palikaria 😛

Antreas

oeo?

rap-boy

telia grafika

evve

hello!!! evala ton IE8 alla de mou exei energopoiimeno to autocomplete. diladi otan anoigw mia selida den tin apo8ikevei etsi wste tin epomeni fora pou ua grapsw ta arxika tis na mou tin emfanisei san epilogi. exei kaneis kamia idea????????

leto

ego pos na to katebaso;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Microsoft Windows 11

Windows 11: Τέλος η υποστήριξη για εφαρμογές Android

Η Microsoft θα σταματήσει να υποστηρίζει τις εφαρμογές Android στα Windows αλλά οι υπάρχοντες χρήστες θα πάρουν μια παράταση ενός χρόνου.

Business AI Microsoft

Mistral AI: Συνεργασία με τη Microsoft για τη γαλλική startup – Αποκάλυψε τον ανταγωνιστή του ChatGPT, Mistral Large

 Η γαλλική startup Mistral AI αποκάλυψε ένα νέο μεγάλο γλωσσικό μοντέλο (LLM) που θα ανταγωνιστεί το ChatGPT της OpenAI.

Games Microsoft Xbox

Xbox: 4 αποκλειστικά παιχνίδια έρχονται σε PS5 και Nintendo Switch

H Μicrosoft ανακοίνωσε επίσημα πως τέσσερα αποκλειστικά παιχνίδια του Xbox θα γίνουν διαθέσιμα και σε άλλες κονσόλες.

Software featured Microsoft

Microsoft Mesh: Η virtual πλατφόρμα συσκέψεων στο Teams

Έναν νέο τύπο “υβριδικής” εργασίας προτείνει η Microsoft, συστήνοντας το Mesh που επιτρέπει στα avatar των εργαζομένων να συναντώνται.