Πρεμιέρα στο κόκκινο χαλί για τη ταινία jOBS

15 μήνες έχουν περάσει από το θάνατο του συνιδρυτή της Apple Steve Jobs, με τη ταινία που βασίζεται στη ζωή του να δέχεται αρκετά θετική ανταπόκριση από το κοινό. Συγκεκριμένα, η παραγωγή θα ξεκινήσει να προβάλλεται στις κινηματογραφικές αίθουσες της Αμερικής στις 19 Απριλίου ενώ την περασμένη Παρασκευή έγινε η προγραμματισμένη πρεμιέρα στο κόκκινο χαλί, με αρκετά θετικά σχόλια.

Η ταινία “jOBS” απεικονίζει το όραμα και το έργο του Steve Jobs τα τελευταία τριάντα χρόνια της ζωής του, με πρωταγωνιστές τους Ashton Kutcher, Josh Gad και Dermot Mulroney, χωρίς να επικεντρώνεται ιδιαίτερα στη προσωπική ζωή του. Την “αυθεντικότητα” της ταινίας φαίνεται να αμφισβητεί ο Steve Wozniak – συνιδρυτής της Apple –, ο οποίος έχοντας δει ένα συνοπτικό φιλμ που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο μιλάει για τελείως λάθος κατεύθυνση.

Επεξεργάστηκε την 18 Ιανουαρίου 2022 20:26

Σχόλια

  • Δεν θα μου έκανε καμία εντύπωση η ταινία να απέχει έτη φωτός από την πραγματικότητα.

  • Τέλη απριλίου θα την προβάλλουν και... μέσα γενάρη έκανα πρεμιέρα ?!?!?!?!?!? Γιατί ???? Για την κάψουν εντελώς ????

    Ήδη έφαγαν φόλα από βόσνιακ...

  • Θες να δεις hipsterαδες με iphone στη τσεπη και ipad στη τσαντα; Πηγαινε στη πρεμιερα και κατσε να ακουσεις συζητησεις. Ο Jobs εφτιαξε οθονη αφης, multitouch κ.α. Τι θα καναμε χωρις αυτον τον ανθρωπο; Ποιο connecticat; Εκει πρεπει να γινει χαλασμος.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αλέξανδρος Παππάς

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.