Η Microsoft ανακοινώνει το Copilot: Tο AI μέλλον των εγγράφων του Office

microsoft copilot, Η Microsoft ανακοινώνει το Copilot: Tο AI μέλλον των εγγράφων του Office

Η Microsoft ανακοίνωσε ένα νέο Copilot με τεχνητή νοημοσύνη για τις εφαρμογές και τις υπηρεσίες της Microsoft 365, σχεδιασμένο να βοηθά τους ανθρώπους να δημιουργούν έγγραφα, μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, παρουσιάσεις και πολλά άλλα.

Το Copilot, που υποστηρίζεται από το GPT-4 από το OpenAI, θα βρίσκεται δίπλα σε εφαρμογές του Microsoft 365 στην πλαϊνή γραμμή ως chatbot, επιτρέποντας στους χρήστες του Office να ζητούν τη βοήθειά του για να δημιουργήσουν κείμενο σε έγγραφα, να δημιουργήσουν παρουσιάσεις PowerPoint και πολλά άλλα.

«Λειτουργεί μαζί σας, ενσωματωμένο στις εφαρμογές που χρησιμοποιούν εκατομμύρια άνθρωποι καθημερινά: Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Teams και πολλά άλλα», δήλωσε ο επικεφαλής του Microsoft 365, Jared Spataro. “Το Copilot είναι ένας εντελώς νέος τρόπος εργασίας.”

Οι χρήστες του Microsoft 365 θα μπορούν να καλέσουν το Copilot για να παράσχει πληροφορίες για μια επερχόμενη συνάντηση του Microsoft Teams, προετοιμάζοντας άτομα με ενημερώσεις σχετικά με σχετικά έργα, οργανωτικές αλλαγές και κάθε είδους πληροφορία.

Το Copilot μπορεί επίσης να κληθεί σε όλες τις εφαρμογές Office της Microsoft και να χρησιμοποιηθεί στο Word για τη σύνταξη εγγράφων με βάση άλλα αρχεία. Το κείμενο που δημιουργείται από AI μπορεί στη συνέχεια να επεξεργαστεί και να προσαρμοστεί ελεύθερα από τον χρήστη. Μπορείτε ακόμη και να του ζητήσετε να δημιουργήσει μια παρουσίαση PowerPoint 10 διαφανειών με βάση ένα έγγραφο του Word ή να αναλύσει ή να μορφοποιήσει δεδομένα του Excel.

Το Copilot θα υπάρχει επίσης στο Outlook, ώστε να μπορείτε να αφιερώνετε λιγότερο χρόνο στη διαγραφή μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και στην αποστολή απάντησης.

Αφού έφερε πρόσφατα στο Bing ένα chatbot με τεχνητή νοημοσύνη, η Microsoft προχωρά γρήγορα προς την ενσωμάτωση των μεγάλων μοντέλων γλώσσας του OpenAI στη σουίτα Microsoft 365.

Η Microsoft αναφέρει ότι δοκιμάζει το Microsoft 365 Copilot με 20 πελάτες αυτή τη στιγμή και θα επεκτείνει την προεπισκόπηση τους επόμενους μήνες. «Θα μοιραστούμε περισσότερα σχετικά με τις τιμές και τις λεπτομέρειες τους επόμενους μήνες», αναφέρει ανάρτηση της .

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ΑΝΔΡΕΑΣ

xaxaxaxaxa Looooseeers! όταν υπάρχει η Premium suite by A P P L E (pages numbers etc.) τι να τον κάνεις το κατιμά
Εχει αρχίσει κ με κουράζει αυτό το Hype , αυτή η ειδησιογραφία περί AI , CHAT GTP κλπ δηθεν επιτυχιες των παραθυρακηδων. Ο Κόσμος ο καλος, ο σωστος ,ο γνώστης θέλει παχος του νεου μας διαμαντιου *Προεξοφλήστε1!!
Θέλει παχος pump camera ,ΣΚΟΡ ΑΝΤΟΥΝΤΟΥ ΒΙΟΝΙΚ να ξεθεμελιωνει ωσαν κινζαλ σε βαθος 130 μετρων τα παντα! Να διαβαζει για το μεγαλείο μας !! Παρακαλώ ΄για την ευθυγράμμιση σας ,μην εχουμε εκτροχιασμούς στη ενημέρωση

Κώστας Βλαχάκης

Καλημέρα, δεν το είχα σκεφτεί έτσι το ChatGPT, ώς επιτυχία των παραθυράκηδων. Λέγονται τέτοια στο web?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple featured MacBook Air

Η Microsoft λέει ότι τα Windows laptop με Snapdragon X Elite θα είναι πιο γρήγορα από το M3 MacBook Air

Η Microsoft θα υποστηρίξει ότι τα επερχόμενα Windows laptop με τον Snapdragon X Elite της Qualcomm είναι ταχύτερα από το Μ3 MacBook Air.

Software featured Microsoft Windows 11

Η Microsoft καταργεί το WordPad από τα Windows 11 μέσα στη χρονιά

Η εφαρμογή WordPad αποτελεί μέρος των Windows από τα Windows 95, αλλά η Microsoft ανακοίνωσε πέρυσι ότι την καταργεί από τα Windows 11.

Software Android Microsoft Windows 11

Windows 11: Τέλος η υποστήριξη για εφαρμογές Android

Η Microsoft θα σταματήσει να υποστηρίζει τις εφαρμογές Android στα Windows αλλά οι υπάρχοντες χρήστες θα πάρουν μια παράταση ενός χρόνου.

Business AI Microsoft

Mistral AI: Συνεργασία με τη Microsoft για τη γαλλική startup – Αποκάλυψε τον ανταγωνιστή του ChatGPT, Mistral Large

 Η γαλλική startup Mistral AI αποκάλυψε ένα νέο μεγάλο γλωσσικό μοντέλο (LLM) που θα ανταγωνιστεί το ChatGPT της OpenAI.