Microsoft και Apple: Η “ιστορική” συμφιλίωση εν όψει Χριστουγέννων [video]

Microsoft και Apple έχουν μια κόντρα μεταξύ τους που κρατά από την δεκαετία του 80 με τις δυο τους να κονταροχτυπιούνται δημόσια με διαφημιστικές καμπάνιες. Ποιος μπορεί να ξεχάσει τις διαφημίσεις I’m a Mac – I’m a PC. Όμως εν όψει των Χριστουγέννων η Microsoft αποφάσισε στη νέα της διαφήμιση να αφήσει πίσω την “έχθρα” τους και να συμφιλιωθεί με την Apple.

Οι υπάλληλοι της Microsoft από το Microsoft Store της 5ης Λεωφόρου πήγαν λίγα τετράγωνα παρακάτω στο διάσημο γυάλινο Apple Store και τραγούδησαν το συμβολικό “Let There Be Peace on Earth” με τη συνοδεία παιδικής χορωδίας. Στο τέλος οι υπάλληλοι της Apple χειροκροτούν και αγκαλιάζουν τους υπαλλήλους της Microsoft.

Δείτε το διαφημιστικό:

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 2 Δεκεμβρίου 2015 18:41

Σχόλια

  • Απλά υπέροχο!
    Δεν καταλαβαίνω όμως προς τι αυτή η κόντρα τόσα χρόνια!
    🎄🎄🎄🎄

  • Ποια κόντρα καλε, εδω στελέχη της Microsoft μίλησαν στην παρουσίαση του iPad pro! Για τα μάτια του κόσμου ειναι αυτές οι και καλά κόντρες!

  • Η εταιρεία APPLE, είναι η μεγαλύτερη εκμεταλεύτρια από όλους και κάνει μηνύσεις ως προς το δικός της συμφέρον για να συνεχίζει να εκμεταλεύεται τις εταιρείες.
    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!

  • "και κάνει μηνύσεις ως προς το δικός της συμφέρον"......σε αντίθεση με την πλειονότητα των εταιριών που κάνουν μηνύσεις για όφελος τρίτων....... Κάποιοι μπερδεύουν το techblog με το defencenet!!!!!!!!

  • Για την ιστορία να θυμηθούμε ποιος κατέχει μεγάλο μέρος των μετοχών της Apple γιατί αν το ψάξετε θα βρείτε την εταιρεία του Bill
    Καμία έχθρα δεν είχαν όπως και να είναι, είναι πολλά τα λεφτά Άρη...

  • Συμφωνώ με τον κύριο Ελευθεριαδη και το πάω ένα βήμα παραπέρα! Όταν ήταν η Apple να πάει για φουντο ήταν ο Bill που έσπρωξε πολλά μύρια! Οπότε λέω εγώ σαν κοινός χαζός ότι μήπως λέω μήπως είναι ένα ωραίο μονοπώλιο? Μήπως η Microsoft ήθελε να χτυπήσει την Nokia για να μην έχει σοβαρό αντίπαλο η (ακριβή Microsoft) Apple?

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.