Microsoft Windows 1.11: Εφαρμογή μεταφέρει τους χρήστες στο 1985 και τον κόσμο του Stranger Things

Windows 1.11, Microsoft Windows 1.11: Εφαρμογή μεταφέρει τους χρήστες στο 1985 και τον κόσμο του Stranger Things

Στις 4 Ιουλίου κυκλοφόρησε η νέα σεζόν του Stranger Things στο Netflix και η σειρά έχει ήδη κάνει ρεκόρ παρακολούθησης. Ωστόσο, οι χρήστες του διαδικτύου και οι οπαδοί της τεχνολογίας δεν είναι ενθουσιασμένοι μόνο με την τρίτη σεζόν της επικής σειράς.

Χάρη στη Microsoft μπορούμε να ζήσουμε λίγη από την αίγλη της εποχής, καθώς η εταιρεία δημιούργησε την εφαρμογή Windows 1.11, η οποία περιέχει διάφορες νοσταλγικές εφαρμογές όπως το Paint, το Write και την αυθεντική γραμμή εντολών.

Κάπου εδώ πρέπει να κάνουμε τη σύνδεση των δύο αυτών στοιχείων. Πρώτον, η τρίτη σεζόν του Stranger Things λαμβάνει χώρα το καλοκαίρι του 1985 και τα Windows 1.0 κυκλοφόρησαν τον Νοέμβριο του 1985. Έπειτα, η εφαρμογή περιλαμβάνει διάφορα glitches εμπνευσμένα από το Upside Down της σειράς.

Η Windows 1.11 έχει σχεδιαστεί περισσότερο ως παιχνίδι και δεν έχει τις δυνατότητες ενός πλήρους λειτουργικού συστήματος. Επιπλέον, στην εφαρμογή υπάρχει ένα παιχνίδι στο οποίο θα χρειαστεί να βρούμε στοιχεία και Easter eggs τα οποία αφορούν το Stranger Things.

Δυστυχώς, η Windows 1.11 δεν προσφέρει μία ολοκληρωμένη εμπειρία των Windows 1.0, αλλά είναι ένα ενδιαφέρον παιχνίδι από τη Microsoft για τους οπαδούς του Stranger Things.

Κατά τα άλλα η συνεργασία της Microsoft με τους παραγωγούς της σειράς και το Netflix οδηγεί στο Microsoft Stores, όπου οι μαθητές μπορούν να πάρουν μέρος σε προκλήσεις που αφορούν τον προγραμματισμό.

Η εταιρεία επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργήσουν ταινίες μικρό μήκους με 3D μοντέλα, θεματική μουσική και ειδικά εφέ. Επίσης, οι κάτοχοι των Mixed Reality headsets μπορούν να μπουν στον κόσμο του Stranger Things.

Windows 1.11, Microsoft Windows 1.11: Εφαρμογή μεταφέρει τους χρήστες στο 1985 και τον κόσμο του Stranger Things

Τέλος, η Microsoft δημιούργησε ειδική ιστοσελίδα στην οποία μπορούμε να μάθουμε τα πάντα για το Stranger Things, και πουλάει μία συλλεκτική Arcade Cabinet του Stranger Things 3 με το αρχικό εταιρικό λογότυπο του 1985.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple featured MacBook Air

Η Microsoft λέει ότι τα Windows laptop με Snapdragon X Elite θα είναι πιο γρήγορα από το M3 MacBook Air

Η Microsoft θα υποστηρίξει ότι τα επερχόμενα Windows laptop με τον Snapdragon X Elite της Qualcomm είναι ταχύτερα από το Μ3 MacBook Air.

Software featured Microsoft Windows 11

Η Microsoft καταργεί το WordPad από τα Windows 11 μέσα στη χρονιά

Η εφαρμογή WordPad αποτελεί μέρος των Windows από τα Windows 95, αλλά η Microsoft ανακοίνωσε πέρυσι ότι την καταργεί από τα Windows 11.

Software Android Microsoft Windows 11

Windows 11: Τέλος η υποστήριξη για εφαρμογές Android

Η Microsoft θα σταματήσει να υποστηρίζει τις εφαρμογές Android στα Windows αλλά οι υπάρχοντες χρήστες θα πάρουν μια παράταση ενός χρόνου.

Business AI Microsoft

Mistral AI: Συνεργασία με τη Microsoft για τη γαλλική startup – Αποκάλυψε τον ανταγωνιστή του ChatGPT, Mistral Large

 Η γαλλική startup Mistral AI αποκάλυψε ένα νέο μεγάλο γλωσσικό μοντέλο (LLM) που θα ανταγωνιστεί το ChatGPT της OpenAI.