Η αναβάθμιση των ταχυτήτων ADSL από τον OTE, δείχνει το conn-x TV

Το είχαμε αναφέρει στα μέσα Φεβρουαρίου “Σε αναβάθμιση των ταχυτήτων ADSL σε όλη τη χώρα, χωρίς πρόσθετη οικονομική επιβάρυνση, προτίθεται να προχωρήσει ο ΟΤΕ” και σήμερα γίνεται πράξη. Σύμφωνα με το Δελτίο Τύπου που λάβαμε σήμερα “Οι υφιστάμενοι πελάτες θα αναβαθμιστούν σταδιακά στις ανώτερες ταχύτητες χωρίς να χρειάζεται καμία ενέργεια από την πλευρά τους”. Οι συνδέσεις 1 Mbps αναβαθμίζονται αυτόματα σε 2 Mbps και οι συνδέσεις 4 Mbps αναβαθμίζονται αυτόματα σε 8 Mbps.

Με την αναβάθμιση των δύο ταχυτήτων ADSL, συγκεκριμένα από 1 και 4 Mbps σε 2 και 8 Mbps αντίστοιχα, ο ΟΤΕ στοχεύει στην ακόμα πιο ολοκληρωμένη κάλυψη των αναγκών καταναλωτών και επιχειρήσεων. Οι νέες ταχύτητες διατίθενται χάρη στις συστηματικές επενδύσεις του ΟΤΕ για τη δημιουργία νέων ευρυζωνικών υποδομών, οι οποίες αναμένεται να δώσουν ακόμη μεγαλύτερη ώθηση στην διάδοση της ευρυζωνικότητας στην Ελλάδα.
Οι παραπάνω αναβαθμίσεις, εκτός από ακόμη πιο γρήγορη μεταφορά δεδομένων, δίνουν επιπλέον τη δυνατότητα χρήσης προηγμένων ευρυζωνικών υπηρεσιών που απαιτούν μεγαλύτερη χωρητικότητα δικτύου, όπως το conn-x TV που απαιτείται ταχύτητα τουλάχιστον 8 Mbps.

Επεξεργάστηκε την 8 Μαΐου 2009 13:58

Σχόλια

  • Απο ποτε περιπου θα ισχυσει αυτο;;Γιατι 1 mbps εχω και δεν ειδα την διαφορα ακομα!!!

  • “Οι υφιστάμενοι πελάτες θα αναβαθμιστούν σταδιακά στις ανώτερες ταχύτητες χωρίς να χρειάζεται καμία ενέργεια από την πλευρά τους”, αυτό αναφέρει το Δελτίο Τύπου.

  • Aπό την αρχή όλα έδειχναν conn-x TV, αλλά για το upload και την πλειοψηφία πελατών που δεν βρίσκονται κοντά σε DSLAM του ΟΤΕ δεν βλέπω να λένε τίποτα. Ας μην είμαστε όμως αχάριστοι, προσωπικά δεν με χαλάει η αναβάθμιση αλλά καλό είναι εκτός από τις πολυδιαφιμησμένες υπηρεσίες, καλό είναι να δωθεί και λίγη σημασία στην ποιότητα των υπηρεσιών!

    • Συμφωνώ, είναι σημαντική αυτή η δωρεάν αναβάθμιση. Και εγώ προτείνω να σταματήσουν τις διαφημίσεις και να δώσουν τα λεφτά σε υποδομές και εξειδικευμένο προσωπικό, όχι να μας διαβάζουν από το τηλέφωνο τα parers με τις λύσεις στα τεχνικά προβλήματα.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.