Internet

Έως και 50 άτομα ταυτόχρονα θα μπορούν να κάνουν βιντεοκλήση μέσω Skype

Διπλασιάζεται ο αριθμός των μελών που θα μπορούν να λάβουν μέρος στις βιντεοκλήσεις του Skype, όπως ανακοινώθηκε στο forum της υπηρεσίας. Η Microsoft, σχεδιάζει τις επόμενες πρόσθετες λειτουργίες που αφορούν το Skype και όπως όλα δείχνουν πολύ σύντομα ο αριθμός των μελών μιας βιντεοκλήσης από 25 άτομα που είναι σήμερα, θα γίνει 50.

Με αυτό τον τρόπο η δημοφιλής εταιρεία λογισμικού, θέλει να βοηθήσει τις μικρές εταιρείες που χρησιμοποιούν το Skype για τις εργασίες τους, να διευκολυνθούν και να πραγματοποιούν ευκολότερα τις συναντήσεις τους.

Μαζί με την αλλαγή του ορίου των μελών, θα δούμε και μία ακόμη που αφορά τις ειδοποιήσεις. Έως τώρα, όταν αρχίζει μια βιντεοκλήση με πολλά μέλη, ακούγεται το κουδούνισμα σε όλους. Πλέον το κάθε μέλος θα λαμβάνει μια ειδοποίηση για την έναρξη της κλήσης κι έτσι θα μπορεί να αποφασίσει για το αν θα λάβει μέρος ή όχι. Με αυτό τον τρόπο, δεν θα διακόπτει κάποιος τις εργασίες του, από το pop-up που κάνει το παράθυρο της κλήσης. Επίσης θα μπορεί ο κάθε χρήστης που λαμβάνει μέρος σε τέτοιου είδους βιντεοκλήση, να δει τα κουμπιά του ήχου και του βίντεο.

Το Beta testing, των νέων λειτουργιών του Skype έχει ήδη ξεκινήσει, οπότε τους επόμενους μήνες θα τις δούμε να έρχονται και σε εμάς.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 18 Μαρτίου 2019 10:52

Σχόλια

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Νεραντζούλα Θεοδωροπούλου

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.