Internet

Spotify premium με 50% έκπτωση για φοιτητές στην Ελλάδα

To Spotify ήδη προσφέρει 50% έκπτωση για την premium συνδρομή σε φοιτητές της Αμερικής, του Ηνωμένου Βασίλειου και της Γερμανίας, όμως η εταιρία αποφάσισε ότι ήρθε η ώρα να δώσει αυτή την προσφορά σε περισσότερο κόσμο.

Έτσι πλέον, σε 33 ακόμα χώρες, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα, μπορούν οι φοιτητές να απολαύσουν τα οφέλη του premium με 3.49€ τον μήνα.

Το μόνο που έχει να κάνει ο χρήστης είναι να ακολουθήσει το σύνδεσμο Spotify.com/student καθώς και να εγγραφεί στην υπηρεσία SheerID η οποία επιβεβαιώνει ότι είσαι πράγματι φοιτητής και έπειτα απλά να απολαύσεις την αγαπημένη σου μουσική.

Πως σας φαίνεται η ιδέα; Θα πληρώνατε για υπηρεσία μουσικής;

Επεξεργάστηκε την 19 Απριλίου 2017 12:03

Σχόλια

  • Υπάρχει κανένας οδηγός για το πως γίνεται να ενεργοποιήσω την εν λόγω προσφορά;

    Υ.Γ. όχι το άρθρο δεν το λέει

  • Μόλις υπέβαλα τα στοιχεία μου και λέει ότι θα με ενημερώσουν με e-mail μέσα σε λίγες μέρες για το αίτημα επαλήθευσης.

  • και σε μενα το ιδιο ελεγε αλλα μου εστειλα μαιλ μετα απο κανενα 20 λεπτο περιπου παντως βολευει αν εισαι φοιτητης η αν εχεις γνωστο η συγγενη να σου δωσει το πασο και εισαι μια χαρα

  • Παιδιά καλημέρα, κατάφερε κανένας να το ενεργοποιήσει; αν ναι τι έγγραφα στείλατε για διαπίστευση της φοιτητικής ιδιότητας; εγω πχ στέλνω σκαναρισμενη την ακαδημαϊκή ταυτότητα (πάσο) Αλλα το Sheerid δεν το αποδέχεται

  • @Δημήτρης Εγώ συνδέθηκα στην ηλεκτρονική γραμματεία του πανεπιστημίου(ΑΠΘ) και κατέβασα την αναλυτική βαθμολογία μου(στο pdf αναγράφονται όλα τα στοιχεία που ζητούσε πχ ονομα πανεπιστημίοιυ, ημερομηνία κτλ), την υπέβαλα και μετά από λίγες ώρες μου έστειλαν email ότι έγινε δεκτή.

  • ξερει καποιος αν μπορεις να ενεργοποιήσεις το φοιτητικό και μετά να το συνδέσεις με παλιό λογαριασμό που έχει άλλο ονομα λόγω σύνδεσης μέσω facebook?

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αλέξανδρος Παππάς

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.