2010netthreat.com, Συμβουλές ασφάλειας για το Mundial 2010

Η εταιρία Symantec ανακοίνωσε ότι θα παρακολουθεί και θα βρίσκεται σε εγρήγορση για την εντοπισμό κακόβουλης δραστηριότητας στο διαδίκτυο που σχετίζεται με το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου, το οποίο ξεκινά στις 11 Ιουνίου. Στην ιστοσελίδα που δημιουργήθηκε ειδικά για αυτό το σκοπό η Symantec θα παρέχει στοιχεία, συμβουλές ασφάλειας και χρήσιμα link για τους οπαδούς του ποδοσφαίρου που σερφάρουν στο διαδίκτυο για νέα, εισιτήρια και πληροφορίες σχετικές με την διοργάνωση.

Η Symantec έχει ήδη εγκαταστήσει πρόσθετους σένσορες στην περιοχή της Νότιας Αφρικής για να παρακολουθεί και να ελέγχει την κυκλοφορία και να προσφέρει πληροφορίες στους πελάτες που αναζητούν μέτρα για να εξασφαλίσουν τα δίκτυά τους ενάντια στις πρόσθετες αυτές απειλές.

Μέχρι την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου, 3.1 εκατομμύρια εισιτήρια θα έχουν πωληθεί. Περισσότεροι από 400 εκατομμύρια άνθρωποι παγκοσμίως θα παρακολουθήσουν κάθε αγώνα στην τηλεόραση. Ο αριθμός των φιλάθλων που χρησιμοποιούν το διαδίκτυο για να βρουν εισιτήρια, διαμονή, πτήσεις και τρόπους για να μείνουν συνδεδεμένοι με το πιο δημοφιλές αθλητικό γεγονός της χρονιάς υπολογίζεται να ξεπεράσει τις μερικές εκατοντάδες εκατομμύρια.

www.2010netthreat.com

Επεξεργάστηκε την 23 Μαρτίου 2010 11:54

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αλέξανδρος Παππάς

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.