Internet

Το Netflix βελτιώνει τους τηλεοπτικούς του υπότιτλους

Οι χρήστες του Netflix μπορούν τώρα να προσαρμόσουν την εμφάνιση των υπότιτλων στην πλατφόρμα ροής, επιτρέποντας τους να προσαρμόσουν το μέγεθος και το στυλ του κειμένου.

H νέα δυνατότητα μπορεί να εναλλάσσει το μέγεθος του κειμένου των υπότιτλων μεταξύ μικρού, μεσαίου και μεγάλου και να αλλάξει τη συνολική εμφάνιση του κειμένου για να διευκολύνει την ανάγνωση.

Παράλληλα με το προεπιλεγμένο λευκό κείμενο, το Netflix τώρα παρέχει επίσης τρεις νέες επιλογές στυλ κειμένου με αντίθεση φόντου για να κάνει το κείμενο να ξεχωρίζει: Light (μαύρο κείμενο / λευκό φόντο), Drop Shadow (λευκό κείμενο / μαύρο φόντο) και Contrast (κίτρινο κείμενο / μαύρο φόντο).

Το Netflix προσφέρει ήδη παρόμοιες προσαρμογές υπότιτλων μέσω του ιστού. Τώρα, η λειτουργία είναι επίσης διαθέσιμη παγκοσμίως στους χρήστες τηλεόρασης, μια ευπρόσδεκτη ενημέρωση δεδομένου ότι το Netflix ανέφερε το 2018 ότι το 70% του περιεχομένου του παρακολουθείται σε τηλεοράσεις και οι έξυπνες τηλεοράσεις και τα κουτιά ροής που υποστηρίζονται από εφαρμογές έχουν αυξηθεί σε δημοτικότητα από τότε. Άλλες πλατφόρμες ροής όπως οι Disney Plus, Hulu, HBO Max και Amazon Prime Video προσφέρουν επίσης παρόμοιες προσαρμογές στους δικούς τους υπότιτλους.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Σπύρος Τζάνης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.