utorrent: Ίσως βάλει κόμιστρο για τις υπηρεσίες του

Σύμφωνα με ειδήσεις από τη σελίδα του εξυπηρετητή, οι υπεύθυνοι αναφέρουν ότι ενώ το λογισμικό είναι δωρεάν, με τη χρήση και διαφήμιση του επιπλέον ενσωματωμένου λογισμικού, μπορούσαν ως και σήμερα να πληρώσουν τα έξοδα της εταιρείας, κάτι που ισχυρίζονται πως εξίσου θα μπορούσαν να πληρωθούν από τους χρήστες. Ουσιαστικά, αυτό που αναζητούν είναι έναν καλύτερο τρόπο να προσφέρουν τις ίδιες υπηρεσίες που να έχουν διαφορές από τις premium και να χρεώνουν αντίστοιχα το κάθε πακέτο προσφοράς.

Αν και το πρόγραμμα δε γίνεται να πωλείται, καθώς δεν είναι όλες οι σελίδες χρήσης του νόμιμες, η χρέωση όμως των χρηστών θα μπορούσε να είναι μια επιλογή και το βασικό σχέδιο είναι να δίνει διάφορα πακέτα υπηρεσιών για κάθε τσέπη, χωρίς διαφημίσεις και χωρίς την εγκατάσταση επιπλέον λογισμικού μέσα από τη διαδικασία εγκατάστασης (όπως οι premium χρήστες).

Εμείς, σαν καθαρή άποψη, πιστεύουμε πως ήδη το να χρειάζεται σε κάποιους άλλους εξυπηρετητές εγγραφή και χρήση προσωπικών στοιχείων είναι εξ αρχής υπερβολή. Αρκετοί μάλιστα χρήστες αποτρέπονται από το να συνεχίσουν να χρησιμοποιούν εξυπηρετητές που ζητούν τα εν λόγω στοιχεία ακόμα και όταν είναι δωρεάν. Πόσο μάλλον τώρα που υπάρχει το ενδεχόμενο να ζητούν χρήματα για τις υπηρεσίες τους.

Επεξεργάστηκε την 14 Φεβρουαρίου 2022 13:20

Σχόλια

  • Εχω παει εδω και καιρο σε tixati οποτε δεν με απασχολει και πολυ. Σε τετοιου ειδους λογισμικο δεν χωρανε χρεωσεις παντως!

  • Παλιό utorrent πρίν γίνει εξαγορά Και Δεν είμαι καλα εδώ Και καιρό πολλά private trackers Μόνο Τον παλιό δέχονται (περριτο να αναφέρω ότι είναι παναλαφρος χωρίς διαφημίσεις με λιτό )interface

  • Υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές... πραγματικά δεν ξέρω το σκέφτονται στο Marketing και μόνο η είδηση θα κάνει τους πάντες να ψάχνουν εναλλακτικές από τώρα.

  • Την ημέρα που θα το κάνουν αυτό την ίδια θα το σταματήσουν οι χρήστες υπάρχουν πολλά άλλα πέρα από το πολύ γνωστό μTorrent αν και εγώ το έχω σταματήσει χρόνια τώρα

  • πφφφ κρίμα για τον δρομο που εχουν παρει καιρό τώρα

    qbittorent, vuze, tixati, deluge

    transmission σε linux..

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Δημήτρης Μηλόπουλος

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.