Vivodi | Νέα προσφορά στο MaXximum

Με ανοιξιάτικη διάθεση στο MaXximum, η Vivodi Telecom φέρνει μια νέα προσφορά για τους συνδρομητές της, παλιούς και νέους. Από 1η Μαΐου το Vivodi MaXx έρχεται να «ρίξει» κι άλλο τις τιμές, για να απολαμβάνετε απεριόριστη πρόσβαση στο ADSL Internet (flat rate). Συγκεκριμένα, το νέο πακέτο MaXx της Vivodi θα ταράξει τα νερά της ευρυζωνικότητας λανσάροντας το MaXx10, με ταχύτητες ADSL Internet έως τα 10Mbps και μηνιαίο πάγιο €19, για συνδέσεις εντός δικτύου Vivodi.

Το MaXx8 με ταχύτητα έως τα 8Mbps και μηνιαίο πάγιο €21 ή το MaXx4 με ταχύτητα έως τα 4Mbps και αντίστοιχο πάγιο €19 το μήνα για συνδέσεις ADSL Internet εκτός δικτύου Vivodi (μέσω ΑΡΥΣ-ΟΤΕ).

Παράλληλα, με την προσφορά αυτή όλοι οι συνδρομητές θα απολαμβάνουν:
• Δυνατότητα παροχής σύγχρονου broadband εξοπλισμού
• Δωρεάν εξελιγμένες υπηρεσίες e-mail, εμπλουτισμένες με Anti-Spam & Anti-Virus
• Δυνατότητα επιπρόσθετων χαρακτηριστικών όπως: επιπλέον e-mail accounts, Static IP(s), υπηρεσίες τηλεφωνίας (DSLphone)
• Δωρεάν 24ωρη τηλεφωνική τεχνική υποστήριξη1
Για ατέλειωτο σερφάρισμα στο Internet με… MaXximum επιδόσεις στις πιο ανταγωνιστικές τιμές, το νέο πακέτο Vivodi ΜαΧx θα γίνει η πρώτη σας επιλογή.

Επεξεργάστηκε την 22 Απριλίου 2008 9:16

Σχόλια

  • Όλα αυτά που λέει ότι θα δώσει η vivodi και με αυτές τις τιμές, καλά είναι. Το θέμα είναι το αν κάνεις αίτηση, θα σου έρθουν όταν βγάλει νέες προσφορές. Ένας μέσος όρος ενεργοποίησης των γραμμών τους, είναι το 9μηνο.

  • @alexandros: Για την On Telecom περιμένεις 2 μήνες αν έχεις ήδη τηλέφωνο και 3-4 αν δεν έχεις γραμμή. Τώρα για 9 μήνες μου φαίνεται υπερβολικό και πιστεύω ότι είναι η εξαίρεση και όχι ο μέσος όρος.

  • Καλημέρα.

    Απεριόριστη πρόσβαση; στο ADSL;

    Μας κοροϊδεύουν;

    Κώστα, μήπως έχεις υπόψη σου την Net One;

    Και αν ναι, η γνώμη σου;

  • @Πάνας: Δεν έχω άποψη για τη Net One. Δεν έχει βάλει κανένας γνωστός μου. Πάντως για Vivodi και On Telecoms να σου πως ότι θέλεις.
    Στο εξοχικό μου στο Λαγονήσι έχω βάλει conn-x 1Mbps και έχω πολύ καλύτερες ταχύτητες από την On που λέει ότι μου έχει κλειδώσει στα 5Mbps.
    Τι 24Mbps και φούμαρα, αμάν έκανα μέχρι να σταθεροποιηθεί τελικά στα 5Mbps και να μην χρειάζεται να κάνω restart το modem κάθε 5 λεπτά.

    Επίσης προσοχή στις προσφορές που λένε ότι μέχρι το τέλος του χρόνου θα πληρώνεις π.χ. 27 ευρώ αντί για 35 ευρώ. Σκεφτείτε ότι αν κάνετε την αίτηση σήμερα, θα σας συνδέσουν στην καλύτερη περίπτωση σε 3 μήνες άρα μένουν μέχρι τέλος του έτους 5 μήνες x 5 ευρώ που "κερδίζεις" = 25 ευρώ "κέρδος" τα οποία θα τα φας τηλεφωνώντας τους γιατί δεν δουλεύει αυτό που σου υποσχέθηκαν.

  • Το έψαξα λίγο το θέμα και διαπίστωσα ότι είναι αρκετά αξιόπιστη η Net One.

    Παρέχει δωρεάν αστικές και υπεραστικές κλήσεις, καθώς και σε κάποιες χώρες του εξωτερικού.

    Έκανα αίτηση και στα χρονικά διαστήματα που μου περιέγραψαν μου έφεραν το modem, με ενημέρωσαν για την πορεία της αίτησης, κτλ.

    Το σημαντικότερο είναι ότι έχουν δύο μήνες "δοκιμαστική περίοδο".

    Αν δεν είσαι ικανοποιημένος μπορείς μέσα σε δεκαπέντε ημέρες πριν την λήξη του συγκεκριμένου χρονικού διαστήματος να διακόψεις την σύνδεση, χωρίς καμία χρέωση ή άλλη υποχρέωση.

    Όσο αφορά στις ταχύτητες, εντάξει, τι να λέμε τώρα.

    Μόλις ενεργοποιηθεί η σύνδεση και δω πως πάει το πράγμα, θα σε ενημερώσω.

  • Για το πακέτο που έχω εγώ στην Οn πληρώνω 32 ευρώ για απεριόριστες αστικές, υπεραστικές και σε κάποιες χώρες της Ευρώπης και αν δεν κάνω λάθος και Αυστραλία, Αμερική.

    Όσον αφορά την ενημέρωση και την παράδοση του modem και εμένα στα όπα όπα με είχαν Vivodi και On. Η μεν πρώτη μου έστελνε επί τρεις μήνες επιστολές ότι όλα πάνε καλά και να μην ανησυχώ (τελικά στο τρίμηνο ακύρωσα την αίτηση) η δε On μου έστειλε μια χαρά στην ώρα του τον εξοπλισμό και μετά περίμενα άλλο ένα μήνα για να με συνδέσουν.

    Η δοκιμαστική περίοδος μου ακούγεται καλή, όμως αν σκεφτείς πόσο χάλια είναι οι υπηρεσίες του ανταγωνισμού και το ότι θα έχεις μεγάλη καθυστέρηση από πιθανή ακύρωση της Net One μέχρι την επανασύνδεση σε άλλο πάροχο, μάλλον σε Net One σε βλέπω να μένεις κερδίζοντας φυσικά τους δύο μήνες δώρο.

    Πλήρωσες κάτι για τον εξοπλισμό; τι εξοπλισμό σου έστειλαν μπορείς να να πεις μοντέλο και τεχνικά χαρακτηριστικά, έχει WiFi και τι υποδοχές.

  • Καλημέρα.

    Μου παρέδωσαν τον εξοπλισμό την Δευτέρα.

    Είναι το Thomson Speedtouch 780WL(i).

    Το ίδιο που πήρα από τον ΟΤΕ!

    Αυτοί το δίνουν και καλά έτοιμο για
    σύνδεση με το δίκτυο τους.

    Και μόλις με 10 ευρό, γι'αυτό το πήρα.

    Είναι Wireless, 4 Ethernet, 2 αναλογικές.

    Πάντως, οφείλω να παραδεχτώ ότι μέχρι τώρα
    είναι αρκετά τυπικοί.

    Για να δούμε στην συνέχεια.

    Θα συνεχίσω την ενημέρωση αναλόγως.

  • Από τη Vivodi έχω ακόμα ένα wireless modem/router Speedtouch που είχα πάρει με το πακέτο DSL Cube και έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος. Το χρησιμοποιώ ακόμα και τώρα με τη σύνδεση του Conn-x.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.