Κωτσόβολος | Τρία νέα καταστήματα σε Σαλαμίνα, Μουδανιά και Ναύπακτο

Η επιτυχημένη πορεία και ανάπτυξη της εταιρείας Κωτσόβολος συνεχίζεται με τρία νέα καταστήματα franchise. Στη Σαλαμίνα, στα Μουδανιά και στη Ναύπακτο λειτουργούν από τέλος Μαρτίου τα τρία νέα καταστήματα της αλυσίδας πηγαίνοντας ακόμα ένα βήμα πιο πέρα στην ελληνική περιφέρεια το δίκτυο καταστημάτων Κωτσόβολος.

Με μεγάλη γκάμα προϊόντων, μοναδική εξυπηρέτηση και τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς τα νέα καταστήματα καταλαμβάνουν πάνω από 300 τ.μ. το καθένα σε κεντρικά σημεία των περιοχών και εξασφαλίζουν στους καταναλωτές της Σαλαμίνας, των Μουδανιών και της Ναυπάκτου μοναδικές αγοραστικές εμπειρίες.

Ο κ. Δημήτρης Αβραάμ, Διευθυντής Δικτύου της εταιρείας Κωτσόβολος, δήλωσε: «Μέσα στο Μάρτιο, η αλυσίδα Κωτσόβλος ήρθε πιο κοντά σε ακόμα περισσότερους καταναλωτές ανοίγοντας τρία νέα καταστήματα franchise στη Σαλαμίνα, στα Μουδανιά και στη Ναύπακτο. Με 12 franchise και συνολικά 83 καταστήματα το δίκτυό μας φτάνει σε κάθε άκρη της Ελλάδας, δίνοντας έτσι την ευκαιρία σε όλο και περισσότερους καταναλωτές να έχουν πρόσβαση στα προϊόντα και τις υπηρεσίες της αλυσίδας με τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς».

Επεξεργάστηκε την 22 Απριλίου 2008 10:32

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.