Vodafone 5G: Έτοιμη για το επόμενο βήμα μπροστά

Η Vodafone είναι έτοιμη για το επόμενο βήμα μπροστά, τη διάθεση του Vodafone Giga Network 5G, ενός νέου, υπερσύγχρονου δικτύου που θα αλλάξει την Ελλάδα. Το Vodafone Giga Network 5G με την ευρεία συνδεσιμότητα και τις νέες, υπερυψηλές ταχύτητές του, ανοίγει το δρόμο σε μία νέα εποχή, δίνοντας πνοή σε καινοτόμες τεχνολογικές εφαρμογές δημιουργώντας “έξυπνες” πόλεις, με ποιοτικές υπηρεσίες υγείας και ισότιμη πρόσβαση στην εκπαίδευση και την επιστημονική γνώση.

, Vodafone 5G: Έτοιμη για το επόμενο βήμα μπροστά

Tο 5G θα προσφέρει στην Ελλάδα πρόσβαση σε όλες τις τεχνολογίες της 4ης βιομηχανικής επανάστασης οι οποίες μπορούν να συμβάλλουν στη δημιουργία νέων επιχειρηματικών μοντέλων, τομέων και ειδικοτήτων στην οικονομία, χτίζοντας μία ανθεκτική, ψηφιακή παραγωγική μηχανή.

Πως να ενεργοποιήσεις το 5G στο smartphone σου

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώνουμε τη σταδιακή διάθεση υπηρεσιών 5G προς τους πολίτες και επιχειρήσεις της χώρας μας. Το Vodafone Giga Network 5G, μία νέα γενιά τεχνολογίας, θα βοηθήσει την ανάπτυξη των επιχειρήσεων, θα επιταχύνει την οικονομία και θα μεταμορφώσει την Ελλάδα σε μία ψηφιακή κοινωνία, ισότιμη για όλους.

Στη Vodafone, επενδύοντας σταθερά στην ανάπτυξη τεχνολογιών και υπηρεσιών νέας γενιάς για τα επόμενα χρόνια, έχουμε στόχο μέσα από το δίκτυο μας να συμβάλουμε στην επιτάχυνση της πορείας της χώρας προς το αύριο.

Η επόμενη δεκαετία θα είναι η δεκαετία του 5G. Είμαστε υπερήφανοι που αναλαμβάνουμε αυτό το σπουδαίο έργο για να βοηθήσουμε να αλλάξει η Ελλάδα.

Χάρης Μπρουμίδης, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Vodafone Ελλάδας

Μάθε περισσότερα για το 5G της Vodafone, εδώ.

Δελτίο Τύπου

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Vodafone

Vodafone RED: Προσφορά για την πιο ρομαντική γιορτή του χρόνου

Με την ενεργοποίηση δύο νέων συνδέσεων, όλοι οι νέοι ιδιώτες συνδρομητές συμβολαίου Vodafone RED 5GΒ γιορτάζουν την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Internet Vodafone

Vodafone: Απεριόριστα data για 5 ημέρες μόνο με 1,90€ και κλήρωση για 4 iPhone 15 Plus

Η Vodafone προσφέρει απεριόριστα data για 5 ημέρες μόνο με 1,90€ ώστε όλοι οι συνδρομητές να μοιραστούν τις μοναδικές στιγμές των χειμερινών εμπειριών τους χωρίς περιορισμούς.

Business Vodafone

Vodafone Posidonia: Ολοκληρώθηκε η χαρτογράφηση σε Πάρο και Αντίπαρο

Με τη χρήση εξοπλισμού υψηλής τεχνολογίας, χαρτογραφήθηκαν συνολικά 174,57 τετραγωνικά χιλιόμετρα έκτασης βυθού, μέσα από 58 υποθαλάσσιες λήψεις περιμετρικά των νησιών, συνολικής διάρκειας 20,3 ωρών.

Business featured Public Vodafone

Vodafone-Public: Ανοίγουν παράθυρο στο αγοραστικό μοντέλο του μέλλοντος

Πυρήνας της συνεργασίας δεν είναι άλλος από την εξυπηρέτηση των νέων αναγκών του καταναλωτή, φιλοδοξώντας να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στην ολοκληρωμένη εμπειρία αγορών τεχνολογίας.