Vodafone και hellas online, Οικονομία σε κάθε σπίτι

Τώρα όλοι οι συνδρομητές συμβολαίου Vodafone απολαμβάνουν απεριόριστο σταθερό και adsl internet από την hellas online στις πιο οικονομικές τιμές, για πάντα. Η Vodafone και η hellas online στο πλαίσιο της στρατηγικής τους συνεργασίας, κάνουν ακόμη πιο προσιτή την ολοκληρωμένη επικοινωνία για το σπίτι, με απλές συνδυαστικές λύσεις απεριόριστης επικοινωνίας σε πιο οικονομικές τιμές.

Ειδικότερα, οι ιδιώτες συνδρομητές συμβολαίου Vodafone, που επιλέγουν hol double play-GR για να έχουν απεριόριστες αστικές/ υπεραστικές κλήσεις και απεριόριστο adsl Internet, θα απολαμβάνουν προνομιακό πάγιο μόνο 25 ευρώ/ μήνα (από 34 ευρώ/ μήνα), για πάντα.

Για τους συνδρομητές Vodafone που ενδιαφέρονται μόνο για σταθερή τηλεφωνία, το hol telephony GR αποτελεί την ιδανική λύση παρέχοντας απεριόριστες αστικές/υπεραστικές κλήσεις, μόνο με 15 ευρώ/ μήνα (από 23,60 ευρώ/ μήνα), για πάντα.

hol double-play GR
25 ευρώ/ μήνα, για πάντα
Απεριόριστο adsl internet έως 24Mbps
Απεριόριστες αστικές & υπεραστικές κλήσεις

hol telephony GR
15 ευρώ / μήνα, για πάντα
Απεριόριστες αστικές και υπεραστικές κλήσεις

– Οι παραπάνω τιμές ισχύουν σε συνδυασμό με πρόγραμμα συμβολαίου κινητής Vodafone με μηνιαίο πάγιο από 30 ευρώ κι άνω.
– Επιπλέον, οι συνδρομητές Vodafone θα επωφελούνται προνομιακής έκπτωσης στους λογαριασμούς του κινητού τους έως και 15 ευρώ κάθε μήνα, για πάντα.
– Η προσφορά θα είναι διαθέσιμη για νέες αιτήσεις στις παραπάνω υπηρεσίες hol έως τις 30/10/2010.

Επεξεργάστηκε την 22 Σεπτεμβρίου 2010 10:26

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αλέξανδρος Παππάς

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.