Xbox Game Pass: Η Microsoft φέρνει τη συνδρομή στα PC και θα αποκαλύψει λεπτομέρειες στην E3

Xbox Game Pass, Xbox Game Pass: Η Microsoft φέρνει τη συνδρομή στα PC και θα αποκαλύψει λεπτομέρειες στην E3

Στη φετινή E3, η εκδήλωση τύπου της Microsoft δεν θα αφορά αποκλειστικά τις κονσόλες, αφού η εταιρεία θα μοιραστεί περισσότερες λεπτομέρειες μαζί μας για το Xbox Game Pass και την κυκλοφορία του σε υπολογιστές.

Η Microsoft δήλωσε ότι η έκδοση του Game Pass θα διαφέρει στους υπολογιστές διότι σχεδίασαν την υπηρεσία ειδικά για τις ανάγκες των PC gamer και PC game developers. Παρ’ όλα αυτά τα βασικά χαρακτηριστικά θα μείνουν τα ίδια. Στη συνδρομητική υπηρεσία θα υπάρχουν διαθέσιμα πάνω από 100 παιχνίδια, από εκδότες όπως οι Sega, Paradox, Bethesda, Deep Silver και Devolver.

Πληρώνοντας σε μηνιαία βάση τη συνδρομής θα αποκτάμε πρόσβαση σε όλους τους τίτλους. Νέα παιχνίδια θα προστίθενται κάθε μήνα, ενώ οι νέες κυκλοφορίες παιχνιδιών της Microsoft θα γίνονται άμεσα διαθέσιμες.

Προς το παρόν δεν γνωρίζουμε ούτε το κόστος του Game Pass για υπολογιστές ούτε την ημερομηνία κυκλοφορίας του. Ωστόσο, όπως και στο Xbox Game Pass έτσι και σε αυτή τη συνδρομή θα έχουμε 20% έκπτωση όταν αγοράζουμε τίτλους που είναι στη βιβλιοθήκη του Game Pass, και 10% έκπτωση στα DLC αυτών των τίτλων. Να σημειώσουμε όμως ότι η έκπτωση ισχύει μόνο αν αγοράσουμε τα παιχνίδια από το Microsoft Store.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple featured MacBook Air

Η Microsoft λέει ότι τα Windows laptop με Snapdragon X Elite θα είναι πιο γρήγορα από το M3 MacBook Air

Η Microsoft θα υποστηρίξει ότι τα επερχόμενα Windows laptop με τον Snapdragon X Elite της Qualcomm είναι ταχύτερα από το Μ3 MacBook Air.

Software featured Microsoft Windows 11

Η Microsoft καταργεί το WordPad από τα Windows 11 μέσα στη χρονιά

Η εφαρμογή WordPad αποτελεί μέρος των Windows από τα Windows 95, αλλά η Microsoft ανακοίνωσε πέρυσι ότι την καταργεί από τα Windows 11.

Software Android Microsoft Windows 11

Windows 11: Τέλος η υποστήριξη για εφαρμογές Android

Η Microsoft θα σταματήσει να υποστηρίζει τις εφαρμογές Android στα Windows αλλά οι υπάρχοντες χρήστες θα πάρουν μια παράταση ενός χρόνου.

Business AI Microsoft

Mistral AI: Συνεργασία με τη Microsoft για τη γαλλική startup – Αποκάλυψε τον ανταγωνιστή του ChatGPT, Mistral Large

 Η γαλλική startup Mistral AI αποκάλυψε ένα νέο μεγάλο γλωσσικό μοντέλο (LLM) που θα ανταγωνιστεί το ChatGPT της OpenAI.