Youtube: Τα νέα widgets αρχικής οθόνης διαθέσιμα για όλους

google youtube widget, Youtube: Τα νέα widgets αρχικής οθόνης διαθέσιμα για όλους

Με τον επανασχεδιασμό του Material You της Google, πολλές από τις εφαρμογές της εταιρείας άρχισαν να ασχολούνται περισσότερο με τα widgets τους. Oι εφαρμογές γίνονται έτσι πιο γρήγορες και πιο εύχρηστες. Το Youtube δεν θα μπορούσε να λείπει από το πάρτι και καλωσορίζει τα widgets του.

To Youtube εργάζεται σε μερικά νέα γραφικά στοιχεία αρχικής οθόνης από τον περασμένο μήνα, τα οποία θα είναι απλώς συντομεύσεις για την πρόσβαση σε ορισμένα βασικά μέρη της εφαρμογής χωρίς να χρειάζεται να την ανοίξετε πρώτα.

google youtube widget, Youtube: Τα νέα widgets αρχικής οθόνης διαθέσιμα για όλους

Έχουμε συνολικά δύο widgets. Το πρώτο είναι απλώς μια γραμμή αναζήτησης και το άλλο προσθέτει μια σειρά από τέσσερις γρήγορες ενέργειες κάτω από τη γραμμή αναζήτησης.

Το κουμπί quick action του widget διαθέτει συντομεύσεις για τα Shorts, τις συνδρομές, το Library, αλλά και την αρχική σελίδα.

Αξίζει να σημειώσουμε πως το κουμπί του μικροφώνου δεν υπάρχει πια στο widget, οπότε αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχει φωνητική αναζήτηση.

Σύμφωνα με το 9to5Google, οι κάτοχοι Pixel βλέπουν τα ανανεωμένα widgets με την έκδοση 17.46.37 του YouTube, αν και έχουν εκδοθεί ορισμένες ενημερώσεις από εκείνη την κυκλοφορία. Σε κάποιες συσκευές απουσιάζει η συντόμευση για το library, επομένως περιμένουμε μερικές τροποποιήσεις ακόμα.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Google Pixel 8a: Διέρρευσαν εικόνες υψηλής ανάλυσης που αναδεικνύουν τις καμπύλες του

Kι όμως το Pixel 8a διέρρευσε ξανά αλλά αυτή τη φορά οι εικόνες είναι οι πιο υψηλής ανάλυσης φωτογραφίες που έχουμε δει μέχρι σήμερα.

Gear Google Google Pixel

Google Pixel Tablet: Διέρρευσε η τιμή για το μοντέλο χωρίς dock

Mια φήμη που κυκλοφορεί υποστηρίζει ότι η Google ετοιμάζεται να λανσάρει μια έκδοση του Pixel Tablet χωρίς το Charging Speaker Dock στο κουτί.

Software AI featured Google

One UI 6.1.1: Φήμες ότι θα φέρει το “βίντεο ΑΙ” στις συσκευές Samsung

To One UI 6.1.1 φημολογείται ότι θα φέρει μια νέα δυνατότητα τεχνητής νοημοσύνης στις συσκευές της Samsung.

Software iOS YouTube YouTube Music

YouTube Music: Bug εμφανίζει μαύρη οθόνη στα iPhone

Ορισμένοι χρήστες τoυ YouTube Music για iOS αντιμετωπίζουν ένα σφάλμα όπου η εφαρμογή ανοίγει σε μαύρη οθόνη.