Smartphones

100 ευρώ καπέλο στα OnePlus 7 και 7 Pro στην Κροατία: Τι θα γίνει αν έρθουν Ελλάδα;

Με ένα κατοστάρικο καπέλο ξεκίνησε η επίσημη διάθεση των OnePlus 7 και OnePlus 7 Pro στην Κροατία από τον εκεί τοπικό μεταπωλητή mobis.hr. Σε δημοσιογραφική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε εχθές σε συναδέλφους τεχνολογίας από την Κροατία, ανακοινώθηκε η συνεργασία των δύο μερών που επιφύλασε αυτή την δυσάρεστη έκπληξη τόσο για τους ίδιους όσο και για τους καταναλωτές της χώρας.

Οι κάτοικοι της Κροατίας μπορεί να έχουν και αυτοί υψηλό ΦΠΑ (25%) όμως τα 100 ευρώ πάνω από την τιμή που μπορεί κάποιος να το αποκτήσε έυκολα, γρήγορα και με ασφάλεια από το επίσημο ηλεκτρονικό κατάστημα της OnePlus, δεν μπορεί να δικαιολογηθεί.

Η εύκολη απάντηση “αν σου πάθει κάτι θα έχεις κάποιον στον τόπο σου να σε εξυπηρετήσει” δεν μπορεί να σταθεί τουλάχιστον στην περίπτωση της OnePlus που προσφέρει κανονικά δύο χρόνια εγγύηση και παραλαμβάνει το κινητό σου και στο επιστρέφει επιδιορθωμένο.

Δείτε και την δική εμπειρία με το RMA για το OnePlus 7 Pro που μέσα σε 15 μέρες επιστρέψαμε το κινητό και μας έδωσαν τα χρήματά μας πίσω. Διαβάστε εκεί και τα σχόλια άλλων ικανοποιημένων με το service πελατών της OnePlus.

Οπότε αδέρφια Συνέλληνες, αν επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες του Techblog ότι η OnePlus έρχεται στην Ελλάδα, φροντίστε να βάλετε και εσείς τόσο υψηλό καπέλο και θα δείτε την αγάπη που θα σας δείξουν οι Έλληνες καταναλωτές.

Επεξεργάστηκε την 14 Ιουνίου 2019 8:14

Σχόλια

  • Και πως θα βγαλει κερδος ο αντιπρόσωπος εαν εχει να πληρωσει υπαλλήλους και λοιπα. Δουλεια δίνει στην χωρα του.

    • Να αγοράσει πιο φτηνά από την OnePlus μιας και θα βάλει μεγάλη παραγγελία;

      • Ναι αλλά και οι κορίτσαροι του CNTM δεν πρέπει να πάρουν κάτιτις παραπάνω ? Δεν βγαίνουν τα λεφτά Άρη, εεε Κώστα.... δεν βγαίνουν.

  • Θα πηγαίνεις στο κατάστημα να τα βλέπεις από κοντά και θα τα παραγγέλνεις από το επίσημο site :)

  • Εγώ αυτό που ξέρω είναι πως αυτήν την στιγμή η pro έκδοση έχει 555€ στο banggood με εκπτωτικό κουπόνι! Αν πέσει κάνα 100ρικο ακόμη θα το τσιμπισω!

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.