iPhone 7: Το 50% θα αναβαθμιστεί – Το 19% πάει Samsung

Η Apple ετοιμάζεται για την μεγάλη ανακοίνωση και κυκλοφορία των iPhone 7 και iPhone 7 Plus, με την ίδια να είναι αρκετά αισιόδοξη για τις πωλήσεις και γι αυτό φέρεται να ανέβασε τον αριθμό παραγγελιών για τα κομμάτια των επερχόμενων ναυαρχίδων της.

Update: Ανακοινώθηκε το νέο iPhone 7 και είναι αδιάβροχο

Μπορεί ακόμη να μην γνωρίζουμε με σιγουριά πως θα μοιάζει και τι θα φορά το iPhone 7, όμως η Insurance2GO πραγματοποίησε μια έρευνα από την οποία προκύπτει ότι το 50% των κατόχων iPhones είναι πρόθυμο να αναβαθμιστεί. Στην έρευνα συμμετείχαν 1014 άτομα εκ των οποίων το 19% δήλωσε ότι θα αλλάξει πλατφόρμα και θέλει να αγοράσει κάποια Samsung συσκευή. Ένα 8% δηλώνει ότι θα πάει σε άλλο smartphone που δεν έχει το brand της Samsung.

Συνολικά, από τα άτομα που συμμετείχαν στην έρευνα, η πλειοψηφία σχεδιάζει να αλλάξει συσκευή, είτε αυτό σημαίνει να πάει στο iPhone 7, είτε σε κάποια συσκευή της Samsung ή σε κάποια άλλη εταιρεία, ενώ το 23% θα παραμείνει με τις συσκευές που έχει. Ο κύριος λόγος της μη αναβάθμισης είναι οικονομικός, ενώ ένας ακόμη λόγος είναι ότι το iPhone που έχουν στα χέρια τους το θεωρούν ήδη πολύ καλό.

Η επίσημη ανακοίνωση των iPhone 7 και iPhone 7 Plus θα γίνει 7 Σεπτεμβρίου.

Διαβάστε επίσης: iPhone 7 Plus: O Apple A10 εντυπωσιάζει στο Geekbench

iphone users upgrade, iPhone 7: Το 50% θα αναβαθμιστεί – Το 19% πάει Samsung

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

22 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Αντιαριστερος

Πάλι θα φάει σκόνη το μήλο

Dimitrinio

Υπομονη δυο μερες ακομη και θα ερθει το iphone 7 να κυριαρχησει

Agnostos13

Λετε να πεσουν παλι οι πωλησεις και να δωσει μονο οσο πουλανε ολοι οι αλλοι σε ναυαρχιδες μαζι;

Steve-0

Τουλαχιστον δεν θα χρειαζεται πυροσβεστηρα μαζι με τον φορτιστη

Αχ πεταλούδα

Αν αναβαθμίσει το 50% των χρηστών iPhone γενικά , μιλάμε για νέο τεράστιο ρεκόρ … το 19% που φεύγει είναι πολύ μικρό με οποιοδήποτε πάνω από 10% από το άλλο στρατόπεδο που επιστρέφει , όποτε πάλι μιλάμε για αύξηση … επίσης θα κάνει σε κάτι μια μεγάλη έκπληξη και ας μην το έχουμε δει σε διαρροές … ο Κουκ είπε ότι θα φέρουν κάτι σπουδαίο

Πολύβιος

Αν όμως κάθε χρόνο από τους 1000 χρήστες APPLE ανανεώνουν μόνο το 50% και το 19% θα αλλάξει, το μήλο χάνει…δεν κερδίζει! Κάθε χρόνο διαβάζουμε το ίδιο και συνεχώς μειώνεται ο αριθμός χρηστών τους.

fotis

Το 50 % ειναι πολυ μεγαλο ποσοστο

VasiliS7Edge

Αν υποθέσουμε οτι η Apple έχει 1δις ενεργά iPhones. Αυτό σημαίνει οτι θα πουλήσει γύρω στα 500 εκατομμύρια, δηλαδή 80% επάνω απο πέρσι. Αν συμβεί αυτό όσοι περιμένετε καινοτομία απο την Apple ξεχάστε το. Μονο η Samsung θα συνεχίσει να δίνει καινοτομία που έφαγε και την φόλα και δεν έχει την πολυτέλεια να επαναπαύεται στις δάφνες της.

Than

Ας βγει μια έρευνα με το πόσοι έρχονται σε iOS απο android κάθε χρόνο. Όπως ειπε και ο φίλος πιο πανω αναμένουμε κατι καλο απο τον Cook που δε διέρρευσε.

James

19+8=27℅ που θέλει να φύγει. 50% θα αναβαθμίσει. Ούτε οι μεν ούτε οι δε χρεωθηκαν για να εκφράσουν μία άποψη. Και πέρυσι ο κύριος κουκ (που λέει και ο Ανδρεας) έλεγε ότι έχουν 30℅ νέους χρήστες που έρχονται από Android (αλλά ξέχασε να αναφέρει πόσοι φεύγουν) και τελικά ως δια μαγείας το Android έφτασε 87℅ και οι ίδιοι έπεσαν στο 12℅

Kakalos

Αν το 69℅ δεν αναβαθμίσει πως βγαινει το 50% που θα αναβαθμίσει;

Thanoslam

Το 8% μην το υπολογίζεται πλέον γιατί δεν πρόκειται να πάνε Samsung μετά τις εκρήξεις.

petros

θα αναβαθμίσουν το iphone τους βγαζοντας τις γραμμές τις κεραίας???

Άλε-xxx

Αυτό με αυτές τις εκκρίξεις έχει καταντήσει γελοίο… θα πάρει σε samsung το 19% είπαμε…δεν είπαμε πως το 19% θα πάει σε ένα από τα 24 galaxy note 7 που εκρίχθηκε! Μπορεί να πάρι σε S7/edge , το βρήκανε τώρα τα fanboys της apple να έχουν να λένε πως τα samsung κάνουν μπαμ και άλλα βλακώδεις αστεία… αν πατήσετε όμως δτο google οτιδήποτε για βλάβει σε iphone θα δείτε πόσα…γιατί άραγε η μεγάλη σας εταιρία ποτέ δεν μπήκε στον κόπο να κάνει ανάκλησει;?;?;? Από αυτό και μόνο καταλαβαίνουμε τι εταιρία είναι η samsung 24 περιστατικά συνέβησαν και πήρε όλες τις παρτίδες πίσω, δίνει τα χρήματα πίσω κ.α. θα το έκανε ποτέ αυτό η apple που σκέφτεται μόνο την τσέπη της και δίνει τα σπεκτς με το σταγονόμετρο;?;?

Techskepticon

Συγγνώμη αλλά αυτό δεν είναι είδηση όχι μόνο και για το techblog αλλά και για τα ξένα σάιτ που τη διακινούν. Κι εγώ samsung έχω αλλά μιλάτε για υποθετικές συσκευές και υποθετική αναβάθμιση σε 1000 ατομα που ρώτησαν που χωρίς να ξέρουν τι πως και γιατί. Πιο έμπειρες δημοσκοπήσεις κάνει η καφετζού του χωριού μου. Έλεος και λίγο… το phone arena όνομα και πράγμα

Ελενη

50% ? Ε αυτο ειναι το ονειρο που ειδε πριν το πεταξει χωρις να βουτηξει την γλωσσα στο μυαλο του.5% και πολυ ειναι ποιος ασχολειτε πλεον με τα iphone ? Εταιρια απατεωνων εδω και χρονια που την πηρε χαμπαρι ο κοσμος και ποια στρεφετε σε αλλες εταιριες.Ακου iphone…απατο θα παει …

Agnostos13

Γεια σου Ελενη αναλυτρια!

TNT

Μιλάμε για πολύ σανό..
Θα πάνε να αλλάξουν το iphone να πάρουν το καινουριο που είναι ίδιο με το προηγούμενο και το προ-προηγούμενο…
Γελάνε και τα δεντρα

NikosAr

Μερικοί απο εμάς φεύγουμε απο Samsung Galaxy s6 και γυρίζουμε iPhone …

alexis touba

Οντως περιμενουμε καινοτομια απο τον Κουκ.Π.χ θα μπορεις να ανταλαζεις φωτο με μπλου τουθ η θα βαλουν και στα δυο μοντελα ois η παιζει και να κραταει η μπαταρια με βαρια χρηση μηση μερα η και να βγαλει 32gb αντι για 16gb η και καμια διπλη καμερα η μεγαλυτερη μπαταρια ισως και sd card και παμε στα σκληρα…..QHD !!!@Αρε apple παλι θα προτοτυπησεις!!@Παραμηθιασανε το κοσμο με το 3d touch για να εχουνε να λενε οτι κατι κανανε.Ενω ολα αυτα που ανεφερα πιο πανω τα εχει απο το πιο φθηνο σμαρτφοουν ως το πιο ακριβο και η apple ακομα χαρταετο πεταει

SteliosGR

@ Petros : Απλα εκλαψα. το καλυτερο σχόλιο εβερ.

Αντιαριστερος

Σε Android δεν υπάρχει μόνο η Samsung.. έλεος μην γίνεστε γιωτόμπαλα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 9 Pro: Διέρρευσαν πραγματικές hands-on εικόνες

Η Google περιμένουμε να κυκλοφορήσει το λιγότερο τρία smartphone τον ερχόμενο Οκτώβριο,  τα Pixel 9, Pixel 9 Pro και Pixel 9 Pro XL.

Smartphones App Store Apple

Έρχονται στο App Store: PlayStation, GameCube, Wii & SEGA Emulator για iPhone και Apple TV

Ο κύριος προγραμματιστής της εφαρμογής πολλαπλών εξομοιωτών Provenance είπε ότι η ομάδα του εργάζεται για την κυκλοφορία της στο App Store.

Smartphones Exynos Samsung Snapdragon

Samsung Exynos 2500 3nm: Θα έχει καλύτερη απόδοση από τον Snapdragon 8 Gen 4;

Η Samsung φαίνεται πως έχει κάνει μεγάλα βήματα με τις επιδόσεις των Exynos επεξεργαστών της και φέτος λέγεται πως θα αγγίξει κορυφή.

Smartphones Apple iPad Air

Φήμες ότι το iPad Air των 12,9″ θα έχει οθόνη MiniLED

Tα μοντέλα iPad Pro και iPad Air επόμενης γενιάς της Apple αναμένονται στις αρχές Μαΐου και, όσο πλησιάζουμε, εμφανίζονται νέες πληροφορίες.