To 5 δευτερολέπτων video που βγάζει εκτός λειτουργίας κάθε iPhone

Κατά καιρούς ανακαλύπτονται διάφορα bugs στο iOS τα οποία είναι ικανά να θέσουν εκτός λειτουργίας τις συσκευές. Πέρσι είχαμε το SMS bug του iOS όπου μπορούσες με την αποστολή ενός απλού μηνύματος να κρασάρεις και κάνεις reboot στο κινητό.

Φέτος υπάρχει ένα video 5 δευτερολέπτων μέσω του οποίου το κινητό παγώνει. Αρχικά μειώνεται αισθητά η ταχύτητα και στη συνέχεια κρασάρει. Προφανώς κάτι δεν πάει καλά και πρόκειται για κάποιο corrupted .mp4 video. Δεν είναι όμως ξεκάθαρο για το τι φταίει και βγαίνουν εκτός λειτουργίας οι συσκευές.

Λόγω της φύσης του προβλήματος, δεν περιορίζεται μόνο σε μια συγκεκριμένη έκδοση του iOS. Αν πατήσεις play σε iOS συσκευή από iOS 5 και άνω, το αποτέλεσμα είναι το ίδιο.

Αν λάβετε το κακόβουλο link και πατήσετε play, το πρόβλημα μπορεί να λυθεί πολύ εύκολα. Αυτό που χρειάζεται είναι hard reboot στη συσκευή. Αυτό μπορεί να γίνει πατώντας παρατεταμένα power και Home button, ενώ στο iPhone 7 (μιας και δεν έχει mechanical Home button) πατήστε power button και το πλήκτρο που χαμηλώνει την ένταση του ήχου.

Επεξεργάστηκε την 14 Φεβρουαρίου 2022 15:32

Σχόλια

  • Κρασαρει το iPhone μέχρις ότου το τηλέφωνο δεν δεχεται εντολή χρήστη, ακόμη και το power button. Και ο μόνος τρόπος είναι το Hard Reset.....

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.