Games

Solitaire: Η Microsoft φέρνει την πασιέντζα σε iOS και Android

Σε όσους χρησιμοποιούν Windows το Solitaire ή αλλιώς Πασιέντζα είναι ιδιαίτερα οικείο παιχνίδι. Η Microsoft περιλαμβάνει την Πασιέντζα πάνω από 25 χρόνια στις εκδόσεις των Windows. Ωστόσο, μετά από 2 δεκαετίες αποφάσισε να τη διαθέσει και σε άλλες πλατφόρμες.

Σήμερα ανακοίνωσε την έλευση του Solitaire app για iOS και Android. Το παιχνίδι ονομάζεται Solitaire Collection και διατίθεται δωρεάν σε Apple App Store και Google Play Store.

Σύμφωνα με τη Microsoft πάνω από 119 εκατ. άνθρωποι έχουν παίξει το παιχνίδι σε Windows 8 και Windows 10. Πλέον ψάχνει περισσότερους παίκτες μέσα από το iOS και το Android.

Το Microsoft Solitaire Collection περιλαμβάνει Spider, FreeCell, Klondike, Tripeaks και Pyramid. Οι παίκτες θα μπορούν να συμμετέχουν σε καθημερινά challenges. Το Xbox Live είναι ενσωματωμένο, επομένως οι παίκτες θα μπορούν να κάνουν sign in και να συναγωνιστούν με τους φίλους τους.

H Microsoft θα προσφέρει και Premium Edition στα 1.99 δολάρια τον μήνα, για να μην έχεις διαφημίσεις και να κερδίζεις διπλάσιους πόντους.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 20 Ιανουαρίου 2022 14:06

Σχόλια

  • Μια χαρά αυτά τα μικρά εθιστικά παιχνίδια παρά κάποια φορτωμένα με γραφικά!!! Και λέμε για κινητά!!!

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.