Κυκλοφόρησε το OnePlus Nord 2 Pac-Man Edition

, Κυκλοφόρησε το OnePlus Nord 2 Pac-Man Edition

Μια ειδική έκδοση Pac-Man του Nord 2 είχε ανακοινώσει πριν από κάποιο καιρό η OnePlus, αναφέροντας πως πρόκειται για μια νέα έκδοση του πιο πρόσφατου smartphone μεσαίας κατηγορίας της εταιρείας με σχεδιαστικές τροποποιήσεις εμπνευσμένες από το κλασικό arcade παιχνίδι της δεκαετίας του ’80.

Πέρα από αυτές τις αλλαγές, είναι ουσιαστικά το επιτυχημένο OnePlus Nord 2 που κυκλοφόρησε τον περασμένο Ιούλιο.

Όσον αφορά στις σχεδιαστικές αλλαγές, το πίσω μέρος της συσκευής έχει ένα μικρό λογότυπο Pac-Man και λάμπει στο σκοτάδι για να αποκαλύψει έναν λαβύρινθο Pac-Man. Ακόμα, υπάρχει μια ημιδιαφανής θήκη με θέμα τον τίτλο του χαρακτήρα μαζί με τους φανταστικούς ανταγωνιστές Inky, Blinky, Pinky και Clyde.

Εκκινώντας το κινητό, θα δείτε μια δυναμική ταπετσαρία με θέμα το Pac-Man, μία από τις οκτώ συνολικά. Επιπλέον, υπάρχει ένα κινούμενο σχέδιο φόρτισης με θέμα το Pac-Man, ενώ άλλες πινελιές σε στυλ 8 bit περιλαμβάνουν επανασχεδιασμένα εικονίδια για τις στοκ εφαρμογές της OnePlus και ήχους ειδοποίησης ρετρό.

Εάν παραγγείλετε το τηλέφωνο απευθείας από την OnePlus, θα λάβετε επίσης μια βάση με θέμα το Pac-Man την οποία κατασκευάζετε μόνοι σας από δομικά στοιχεία σε στυλ Lego, ενώ υπάρχει προεγκατεστημένο το δωρεάν παιχνίδι Pac-Man 256 του 2015.

Σε άλλα λόγια, η συσκευή έχει οθόνη OLED 6,43 ιντσών 1080p 90 Hz, τροφοδοτείται από επεξεργαστή MediaTek Dimensity 1200-AI και μπαταρία 4.500 mAh που μπορεί να φορτιστεί γρήγορα στα 65W. Υπάρχουν τρεις κάμερες στο πίσω μέρος: μια κύρια κάμερα 50 megapixel, μια υπερευρυγώνια κάμερα 8 megapixel και μια μονόχρωμη κάμερα 2 megapixel.

Η έκδοση Pac-Man του Nord 2 είναι διαθέσιμη με 12 GB RAM και 256 GB αποθηκευτικού χώρου και θα κοστίζει 499 £ (529 € / 37.999 ₹) στο Ηνωμένο Βασίλειο, την Ευρώπη και την Ινδία όταν θα κυκλοφορήσει στις 16 Νοεμβρίου.

Το απλό Nord 2 με τις ίδιες προδιαγραφές κοστίζει αντίστοιχα 469 £ / 499 € / 34.999 ₹.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear OnePlus

OnePlus Pad Go: Έρχεται στην Ευρώπη στις 23 Απριλίου

Το OnePlus Pad Go, το προσιτό tablet που κυκλοφόρησε σε ορισμένες αγορές τον Οκτώβριο του περασμένου έτους, έρχεται τώρα στην Ευρώπη.

Smartphones OnePlus OnePlus Nord

OnePlus Nord CE4: Εκπληκτικά τα specs του mid-range – Tσιπ SD 7 Gen 3 και μπαταρία 5,500mAh

Οι συσκευές Nord CE είναι πολύ δημοφιλείς στην οικογένεια OnePlus αλλά οι αναβαθμίσεις που γίνονται από γενιά σε γενιά είναι περιορισμένες.

Smartphones OnePlus

OnePlus 13: Με ultrasonic fingerprint sensor, SD 8 Gen 4 και νέα σχεδίαση

To OnePlus 12, το οποίο παρουσιάστηκε πρόσφατα από την εταιρεία, έχει διατηρήσει τη σχεδιαστική γλώσσα του προκατόχου του, OnePlus 11.

Gear OnePlus Wear OS

OnePlus Watch 2: Υπόσχεται ότι θα λειτουργεί έως και 100 ώρες με μία μόνο φόρτιση

Μετά την αποτυχία του original OnePlus Watch, η εταιρεία είναι έτοιμη για την επιστροφή της στην αγορά smartwatch με το OnePlus Watch 2.