Alcatel Tribe OT-800, Το πρώτο της με QWERTY πληκτρολόγιο

Η Alcatel ανακοίνωσε τη διάθεση του κινητού Tribe OT-800. Με ελκυστική εμφάνιση και πλήρες QWERTY πληκτρολόγιο – πρώτη φορά σε μοντέλο Alcatel, το Tribe διατίθεται σε πέντε χρώματα, ροζ, πράσινο, γκρι, κόκκινο και μπλε. Τα δυνατά σημεία του One Touch TRIBE βρίσκονται στις λειτουργίες του, όπως τα widgets, το MP3 player και το RDS FM ράδιο. Η κάμερά του είναι 2 Megapixels και η οθόνη του 320×240 pxels και η τιμή του αναμένεται ιδιαίτερα χαμηλή.

Σχόλια

  • Ποια ειναι περιπου η τιμη του; Πoy μπορει κανεις να το βρει; Tα πιο ακριβα κινητα alcatel λιγο δυσκολο να βρει κανεις;Bρισκεις μονο τα πολυ φθηνα κινητα της.

  • Γιώργο, υπάρχει πρόβλημα με τα κινητά της Alcatel στη χώρα μας. Υπάρχει ένα γραφείο της Alcatel στην Ελλάδα, αλλά ότι γίνεται είναι μέσα από τις εταιρείες κινητής. Λίγα πράγματα direct.

  • Ναι πραγματι αυτο συμβαινει με τα κινητα της alcatel, ρωτησα σε ενα καταστημα wind και ειπαν οτι το αναμενουν.

  • Tελικα το εφερε η WIND. Ποσο κανει ; Ειδα μια αρκετα ωραια φωτογραφια που ειχε τραβηξει ενας χρηστης του τηλεφωνου αυτου στο gsm arena.Μ΄ αρεσει να εχει κανεις κατι διαφορετικο σε μαρκα κινητου και ταυτοχρονα να ειναι και συγχρονο κινητο

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.